Θυμωμένος ο Mr. McMahon με τους Undertaker και Brock Lesnar.

Όπως είδαμε, στο Main Event του Hell In A Cell στην αναμέτρηση του Undertaker με τον Brock Lesnar, οι δύο παλαιστές μάτωσαν στο κεφάλι τους, με το συγκεκριμένο γεγονός να εκνευρίζει το αφεντικό της εταιρίας του Κονέκτικατ, Vince McMahon.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, τα στελέχη της κορυφαίας εταιρίας Pro Wrestling στον πλανήτη βρισκόντουσαν στα Backstage του σταδίου Staples Center, και παρακολουθούσαν τον αγώνα. Μάλιστα, το σενάριο δεν ήταν γραφτό ώστε να ματώσουν οι Undertaker & Brock Lesnar, το οποίο συμβάν θύμωσε τον Vince McMahon, αντίθετα ο Triple H φάνηκε ικανοποιημένος με αυτό.

Στο World Wrestling Entertainment το πρόγραμμα PG δεν επιτρέπει στους παλαιστές να χρησιμοποιούν βίαιους τρόπους με σκοπό να ματώσουν, έτσι την πολιτική αυτή οι δύο παλαιστές που παρευρέθηκαν μέσα στο "σατανικό κατασκεύασμα" φαίνεται να μην την τήρησαν, ωστόσο τιμωρήθηκαν με μείωση του μισθού τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα να ματώσουν οι "Phenom" και "Beast Incarnate", ήταν του Undertaker, ο οποίος τηλεφωνήθηκε πιο νωρίς με τον Brock Lesnar, ώστε να κρατήσουν ένα μυστικό.. αιματηρός αγώνας.

Νεότερη Παλαιότερη