Hell In A Cell 2015: Review.


Ο Φαλακρός Γκουρού του Wrestling, Παναγιώτης Αθανασάκος γράφει την άποψη του για το φετινό Hell in a Cell. Διαβάστε παρακάτω.

Ξεκινώντας με το kick-off, αρχικά θα ήθελα να δω που θα οδηγήσει αυτό το πράγμα με τον Cesaro και τον Stardust που παρακολουθεί όλα τα match του. Το match το βρήκα "κανονικό" για τα δεδομένα του kick-off, αλλά μήπως είναι λίγο κουλό να παίρνουν νίκες στα weeklies οι heel και να χάνουν στο PPV? Γενικότερα με εκνευρίζει όταν παίρνουν έναν αριθμό από superstars και τους κάνουν αχταρμά σε match του τύπου Good vs Evil. Παραδεχτείτε ότι και εσείς ξενερώσατε στο Open Challenge που για αυτά τα 3 δευτερόλεπτα έπαιξε η μουσική του Jack Swagger, βέβαια εγώ προσωπικά έφαγα κεραμίδα στο κεφάλι μόλις είδα τον Alberto Del Rio, μεγάλη απουσία τόσο καιρό...και ακόμα πιο μεγάλη επιστροφή, καλή ξεκούραση John Cena. Σχετικά με το Hell in a Cell match με τους Reigns και Wyatt μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος, πόνεσε λίγο η ήττα του Eater of Worlds αλλά και πάλι μετά το τέλος του PPV είχα τους Wyatts στην σκέψη μου. New Day, New Day και πάλι New Day, οι τυπάδες έχουν δείξει την μεγαλύτερη εξέλιξη που έχω δει σε gimmick εδώ και χρόνια, έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους μέχρι να εκθρονιστούν, πραγματικά entertaining. Aπαράδεκτο το WWE World Heavyweight Championship match που μου είχε κάτσει από την αρχή στον λαιμό γιατί δεν ήταν Hell in a Cell, το match δεν μου έδωσε τίποτα παραπάνω από ένα Main Event του Smackdown, περίμενα περισσότερα από τον Kane. Καλά το Intercontinental Championship ήταν το match που έγινε το διάλειμα για τα τοστ, όχι μόνο δεν έχουν χημεία μεταξύ τους αλλά δεν μπορούμε να δούμε και τις ικανότητες του Owens σε ένα match με τον Ryback, αναμενόμενο και σωστό το αποτέλεσμα πάντως. Και πάμε στον πόλεμο τώρα....το match ήτανε βρώμικο και σκληρό, όπως έπρεπε να είναι ένα Hell in a Cell match, ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα βλέπαμε τον Lesnar να βγαίνει over γιατί αυτός ήταν που έσπασε το streak εξαρχής, ούτε έχει να κάνει με το legacy ή την ιστορία του Undertaker, σε 21 Wrestlemania ο Deadman δεν είχε βρει τον μάστορα του. Ως μεγάλος fan της Wyatt Family σαφέστατα και δεν ξενέρωσα με το ξύλο που έφαγε ο Undertaker, αν όντως στα σχέδια βρίσκεται κάτι σαν Team Undertaker vs Wyatt Family πραγματικά μιλάμε για πολύ ενδιαφέρον storyline.


Με λίγα λόγια...


Το Hell in a Cell μπορώ να πω πως ήταν μέτριο προς καλό με μελανά σημεία το Intercontinental & World Championship matches, αυτή η περίοδος μέχρι το Survivor Series πάντα είναι λίγο "άδεια" αλλά το WWE κατά την γνώμη μου έχει δώσει ένα Α ενδιαφέρον στα storylines του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PPV: 6/10

Του Παναγιώτη Αθανασάκου.


Νεότερη Παλαιότερη