Η Eva Marie τραυμάτισε την Carmella μετά από Botch.

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται να πηγαίνει το μέλλον της Eva Marie, αφού για άλλη μια φορά πήρε την νίκη σε αγώνα εναντίον της Carmella μετά από Botch.

Αρχικά, στο χθεσινό Live Event του NXT στο Nashville του Τενεσί, η Eva Marie αγωνίστηκε εναντίον της Carmella, ο αγώνας δεν ήταν σωστός και είχε πολλά λάθη όπου προκαλούσε η κοκκινομάλλα ντίβα.

Αφού η στιγμή για το τέλος του αγώνα καταφτάνει, η Eva χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού με το γόνατο την Carmella, αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να πάρει την νίκη, αλλά η ξανθιά ντίβα να τραυματιστεί από την ισχυρή γονατιά που δέχτηκε.

Στην συνέχεια ο διαιτητής κάλεσε τους γιατρούς όπου βρισκόντουσαν στο στάδιο, πήραν μαζί τους στα Backstage την ηττημένη και διαπιστώθηκε πως υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στον αυχένα.

Η Eva Marie σε πρόσφατες δηλώσεις είχε αναφέρει πως το WWE Universe πρέπει να πιστέψει σε αυτήν, και ότι θα έρθει ανανεωμένη και καλύτερη στα ρινγκ, επίσης είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της μελλοντική πρωταθλήτρια. Πάντως τα συνθήματα του κοινού ήταν "Please Retire".

Αβέβαιο το μέλλον της..

Νεότερη Παλαιότερη