SMACKDOWN 24/09/2015: Παίζει με τα νεύρα του.


Στο SmackDown είδαμε την συνέχεια στο Feud του Kane με τον Seth Rollins, τους Ryback και Dolph Ziggler να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη, συνεχίζει να προκαλεί η Paige.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Διπλή προσωπικότητα!


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Corporate Kane, o γιγαντόσωμος παλαιστής ανακοίνωσε μερικούς αγώνες για την βραδιά, μέχρι που τον διέκοψε ο Seth Rollins για να τον προσβάλει λέγοντας πως έχει προβλήματα και πρέπει να τα λύσει άμεσα. Αυτό, έφερε ως αποτέλεσμα ο Kane να θυμώσει...

Νίκη για τον Samoan Beast!


Ο Roman Reigns χρησιμοποίησε το Spear για να επιβληθεί σ' ένα σύντομο ματς, του πρώτου αγώνα της βραδιάς, εναντίον του Luke Harper.

Όπου Woods και νίκη!!!


Στην μάχη των New Day με τους Lucha Dragons και Neville, νικητές βγήκαν οι Tag Team Champions με τον Xavier Woods να δίνει την νίκη στην ομάδα του!

Επιστροφή στις νίκες.


Ο Cesaro αγωνίστηκε απέναντι στον Bo Dallas στα ενδιάμεσα του επεισοδίου, ο Ελβετός κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από Roll-Up.

Χαστούκι και έφυγες...


Η Paige αφέθηκε σε ένα Promo, όπου μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν στο Monday Night Raw, στην συνέχεια διακόπηκε από την Natalya, την οποία χαστούκισε και αποχώρησε!

Τον παράτησε μόνο του...


Άλλη μια κακή συνεργασία είχαν οι Rusev και Kevin Owens, με τον Intercontinental να αφήνει το ρινγκ στα τέλη του παιχνιδιού, και τον Βούλγαρο να δέχεται την ήττα μετά από Shell Shock.

LUNATIC RULES!


Στο Main Event του "μπλε σόου", ο Dean Ambrose χρησιμοποίησε το Roll-Up χάρις την απασχόληση του Kane, για να πάρει αυτή την σημαντική νίκη εναντίον του WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη