RAW 03/08/2015: "Την γλύτωσε ο Seth Rollins"

Στο χθεσινό επεισόδιο του RAW, είδαμε τους Randy Orton, Dean Ambrose και Roman Reigns να κυριαρχούν στο Main Event της βραδιάς, ενώ ο Seth Rollins διατήρησε τον τίτλο του σε συγκλονιστικό αγώνα απέναντι στον Neville.


Ξεκίνημα με αφιέρωμα!


Στην έναρξη του επεισοδίου, το Ρόστερ του WWE τίμησε την μνήμη του "Rowdy" Roddy Piper.

Έναρξη με τον πρωταθλητή.


Ο WWE World Heavyweight Champion έκανε την έναρξη με ένα promo, ο "Architect" έχει σκοπό να αντιμετωπίσει τον John Cena σε ένα "Title vs. Title Match" στο SummerSlam όπου ο νικητής θα φύγει και με τους δύο τίτλους. Στην συνέχεια έβαλε τον τίτλο του υπό διεκδίκηση και αντιμετώπισε τον Neville.

Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό ο Neville!


Ο πρώην NXT Champion έκανε τα πάντα αλλά ο "Architect"δεν του το επέτρεψε. Το πρώτο Red Arrow του Neville βρήκε τον πρωταθλητή να ακουμπάει το πόδι του στα σχοινιά, έτσι ο διαιτητής σταμάτησε το μέτρημα, ενώ το δεύτερο ήταν αποτυχημένο μέχρι που ήρθε ο Pedigree από τον πρωταθλητή για να κρατήσει τον τίτλο του.

Καθαρή νίκη για την New Day.


Οι πρώην ομαδικοί πρωταθλητές, πέρασαν το εμπόδιο των Lucha Dragons και Los Matadores χάρις το Trouble in Paradise του Kofi Kingston.

Εύκολο εμπόδιο για τις Submission Sorority.


Οι Bella Twins δυσκολεύτηκαν και ηττήθηκαν απέναντι στην "Submission Sorority". Η νίκη ήρθε από την κόρη του Ric Flair, Charlotte να κλειδώνει με το Figure Four Leg Lock την Divas Champion.

Ατρόμητος ο Cesaro!


Στο MizTV, ήταν καλεσμένοι οι Cesaro και Kevin Owens, μετά από έναν λεκτικό καυγά, οι 2 Supestars πιάστηκαν στα χέρια με τον Cesaro να έχει έτοιμο το Swing, αλλά ο πρώην NXT Champion αποχώρησε από το ρινγκ.

Συνεχίζει δυνατά ο Βούλγαρος.


Ο World's Strongest Man εμφανίστηκε μετά από εβδομάδες στα ρινγκ με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Rusev. O Βούλγαρος χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον κέρδισε με Superkick.

All Hail...King Barrett.


O King Barrett κέρδισε τον Zack Ryder χάρις το Bull Hummer και συνεχίζει να ανεβαίνει σιγά σιγά!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Paul Heyman!


O Paul Heyman καλωσόρισε πίσω τον Brock Lesnar, στην συνέχεια έκανε ένα promo όπου αποκάλεσε τον Undertaker...Bit$h. Την επόμενη εβδομάδα ίσως επιστρέψει ο Undertaker.

Δεύτερη σερί νίκη για τις Submission Sorority.


H ομάδα της Paige, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη μέσα σε μία βραδιά. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν οι B.A.D. (Naomi, Tamina και Sasha Banks).

Έρχεται το βέλος!


Την επόμενη εβδομάδα στο RAW, o Stephen Amell θα εμφανιστεί ώστε να απαντήσει στις προκλήσεις του Stardust.

Θύμισε Shield...


Στο Main Event του "Κόκκινου Σόου", οι Faces, Dean Ambrose, Roman Reigns, και Randy Orton, μας παρουσίασαν ένα όμορφο αγώνα απέναντι στους Sheamus, και Wyatt Family. Η νίκη ήρθε από Spear του Roman Reigns στον Mr. Money In The Bank.

Νεότερη Παλαιότερη