SMACKDOWN 30/07/2015: Με την βοήθεια του Lunatic Fringe.


Στο χθεσινό επεισόδιο του SmackDown, o Cesaro χρειάστηκε την βοήθεια του Dean Ambrose για να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο των Seth Rollins και Kevin Owens.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Ξεκίνημα με Cesaro-Rollins.


Ο WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins, άνοιξε το επεισόδιο και έκανε ένα promo όπου μίλησε για τα γεγονότα που έγιναν στο περασμένο επεισόδιο του RAW. Ξαφνικά διακόπηκε από τον Cesaro και τον προκάλεσε σε αγώνα.

Τους τα χάλασε όλα ο Kevin Owens.


Ενώ ο αγώνας ξεκίνησε, ξαφνικά ο Kevin Owens επιτέθηκε στον Cesaro! Στην συνέχεια ο πρώην NXT Champion και ο WWE World Heavyweight Champion συνεργάστηκαν για να επιτεθούν στον King of Swing. Έτσι έκλεισε το Main Event της βραδιάς όπου ο Cesaro μαζί με τον Dean Ambrose αντιμετώπισαν τους Kevin Owens και Seth Rollins.

Νίκη για τους μασκοφόρους.


Με τους Prime Time Players στο τραπέζι των σχολιαστών, οι Lucha Dragons και Los Matadores επικράτησαν σε έναν ομαδικό αγώνα 8 ανδρών απέναντι στους New Day και Ascension. Την νίκη έδωσε ο Kalisto στην ομάδα του, με Roll-Up στον Viktor.

Η κλασική μάχη Rusev-Swagger.


Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς, ο Jack Swagger έχασε από τον Rusev, με το Accolade. Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Αμερικάνος κλείδωσε το πόδι του Βούλγαρου με Ankle Look, και στην συνέχεια πανηγύρισε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν στο στάδιο.

Την γλύτωσε ο Stardust.


Ο Stardust κατάφερε να κερδίσει με το Queen's Crossbow τον R-Truth, στην συνέχεια πήγε να επιτεθεί στον Ράπερ, αλλά ο Neville ήταν εκεί να τον σώσει.

Με την βοήθεια του Ελβετού.


Στο Main Event του "Μπλε Σόου", οι Cesaro, Ambrose, Owens, Rollins, μας έδωσαν ένα εντυπωσιακό αγώνα. Το αποτέλεσμα ήρθε την στιγμή που ο Lunatic Fringe θα δεχόταν το Pop-Up Powerbomb από τον Kevin Owens, ξαφνικά ο Cesaro ήρθε και έσπρωξε τον πρώην NXT πρωταθλητή με Roll-Up, έτσι ήρθε η νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη