RAW 27/07/2015: Παρέμεινε πρωταθλητής ο Cena!


Μετά από ένα θεαματικό Main Event o John Cena κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο του με σπασμένη μύτη απέναντι στον WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night RAW.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Το κλασικό 15λεπτο promo.


Ξεκίνημα με την Authority (Stephanie McMahon, Triple H, και ο πρωταθλητής Seth Rollins) όπου ανακοίνωσαν επίσημα πως το SummerSlam PPV θα είναι τετράωρο. Καθώς ανακοίνωναν τους αγώνες, ο US Champion τους διέκοψε για να ζητήσει αγώνα για το WWE World Heavyweight Championship εκείνη την στιγμή στο RAW. O Triple H του έδωσε τον αγώνα στο main event της βραδιάς αλλά με το United States Championship υπό διεκδίκηση.

Τον γκρέμισε!


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Big Show κέρδισε τον Dean Ambrose με count-out, ο World's Largest Athlete διέλυσε τον Lunatic Fringe σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά την στιγμή που ετοιμαζόταν για Spear, o Ambrose ξέφυγε με αποτέλεσμα ο Γίγαντας να γκρεμίσει το bariccade.

Συνεχίζει να προκαλεί τον Stephen Amell.


O Neville πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Fandango με το κλασικό Red Arrow, στην συνέχεια ο Cody Rhodes (Stardust), τον διέκοψε μέσω της γιγαντοοθόνης καθώς του πέρασε μερικά μηνύματα για τον Green Arrow (Stephen Amell).

Το αφεντικό μίλησε!


Η NXT Champion, Sasha Banks, πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Paige αφού την ανάγκασε να κάνει tap out. Προηγουμένως ο διαιτητής απέβαλε από το ρινγκ τις Charlotte & Becky Lynch και την Team B.A.D. διότι ενοχλούσαν τον αγώνα.

Fight Lana Fight?!


Ο Rusev έκανε ένα promo όπου έφερε μαζί του στο ρινγκ ένα σκυλάκι και ένα ψάρι, τον σκύλο τον παρομοίασε με τον Dolph Ziggler ενώ το ψάρι με την Lana. Στην συνέχεια η Ρωσίδα ήρθε στο ρινγκ, έβαλε την μούρη της Summer Rae στο ψάρι ενώ ταυτόχρονα χαστούκισε τον Βούλγαρο.

Με την βοήθεια των New Day.


Οι Lucha Dragons πέρασαν νικηφόρα από τους Los Matadores αφού πρώτα εισβάλουν οι New Day για να αποσπάσουν τους Prime Time Players όπου βρισκόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών.

Και επίσημα η οικογένεια είναι πίσω!


Ο Bray Wyatt μετά από ένα promo καλωσόρισε ξανά στην Wyatt Family τον Luke Harper, ο μεγαλόσωμος Superstar έκανε ένα promo και τόνισε πως η ζωή του ανήκει στον Eater of the Worlds. Επίσης ο New Face of Fear δεν παρέλειψε να αφήσει μερικά σχόλια για τον Roman Reigns.

Ανάσα για την ομάδα της Paige.


Στο "Divas Revolution", η Alicia Fox συνεργάστηκε μαζί με την Nikki Bella για να ηττηθούν από τις Becky Lynch και Charlotte, την νίκη στην ομάδα της έδωσε η Lynch καθώς υπέταξε την Alicia.

Ξανά όρθιος ο KO!


Ο Randy Orton κέρδισε τον Kevin Owens με DQ αφού δέχτηκε το Brogue Kick του Sheamus ο οποίος καθόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Στην συνέχεια ο Cesaro ήρθε με σκοπό να σώσει τον Viper αλλά ο Kevin Owens τον πέρασε από Pop-Up Powerbomb.

Με σπασμένη μύτη!


Στο Main Event του "Κόκκινου Σόου", οι John Cena και Seth Rollins έβγαλαν ένα θεαματικό αγώνα όπου κέρδισε τα "This is Awesome" του κοινού. Νικητής βγήκε ο John Cena όπου παρέμεινε και United States Champion, προηγουμένως ο WWE World Heavyweight Champion, έσπασε την μύτη του "Champ" με αποτέλεσμα να τρέχει αίμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη