SmackDown 11/10/2019: Screw all of you!


Το Draft ξεκίνησε και θα συνεχιστεί στο Monday Night Raw, νέα πρωταθλήτρια και εξελίξεις είδαμε στο Friday Night SmackDown! Παρακάτω ακολουθούν όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό μπλε επεισόδιο. 


- Το μπλε σόου ξεκίνησε με τον αγώνα του Roman Reigns και Seth Rollins με τον νικητή να δίνει την ευκαιρία στο Brand του να επιλέξει πρώτο στο Draft. Είδαμε έναν ωραίο αγώνα όπου στην αρχή οι δύο αγωνιζόμενοι έδωσαν τα χέρια, αλλά στην πορεία ξεκίνησαν να ανάβουν τα αίματα. Ο Rollins πέτυχε έναν εκπληκτικό counter στο spear του Roman ρίχνοντας τον κάτω με pedigree αλλά δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την νίκη. Καθώς ο Rollins ετοιμαζόταν για το stomp ο Fiend εμφανίστηκε και έσυρε τον Seth κάτω από το Ring με το Mandible Claw. Έτσι ο Seth πήρε την νίκη με Disqualification και έδωσε στο Raw την πρώτη επιλογή στο Draft.


- Αμέσως μετά ή Stephanie McMahon μας παρουσίασε το 1o Round του Draft. Πρώτη επιλογή για το Raw ήταν η Becky Lynch και για το SmackDown o Roman Reigns. Το Raw επιπλέον πήρε τους O.C. (AJ Styles, Luke Gallows και Karl Anderson) και τον Drew McIntyre. Το SmackDown πήρε τον Bray Wyatt και τελείωσε το 1ο Round.

- Έπειτα ο King Corbin αντιμετώπισε τον Shorty Gable αλλά πρώτα έκανε ένα σύντομο promo χλευάζοντας το κοινό. Ο αγώνας τους ήταν δυνατός και ο Gable έκανε αρκετές εκπληκτικές κινήσεις όπως το Moonsault, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο Corbin τον αποτελείωσε με το End Of Days.

- Ώρα για το 2ο Round του Draft. Το Raw επέλεξε τον Randy Orton, Ricochet και Bobby Lashley ενώ το SmackDown επέλεξε την Sasha Banks και τον Braun Strowman.

- Έπειτα ο Brock Lesnar και ο Paul Heyman ήρθαν στο Ring και ο Paul μίλησε για τους φόβους του Brock. Ανέφερε πως το μόνο πράγμα που φοβάται ο Lesnar είναι να ξανά ζήσει τον 1ο γύρο T.K.O. που είχε στο UFC με τον Cain Velasquez. Επίσης είπε πως ο Lesnar θα κατακτήσει αυτόν τον φόβο και θα κερδίσει τον Cain στο Crown Jewel. Τότε εμφανίστηκε ο Rey Mysterio με τον Velasquez. Ο εχθρός του Lesnar του μίλησε στα μεξικάνικα και ο Rey έκανε την μετάφραση λέγοντας στον Lesnar πως στο Crown Jewel θα αποκτήσει μια ακόμα πληγή στην άλλη πλευρά του προσώπου του.


- Η New Day αντιμετώπισε την O.C. σε ένα σύντομο αγώνα. Ο Kofi Kingston με τον AJ Styles έκαναν το ένα Counter μετά το άλλο αλλά στο τέλος ο πρώην WWE Champion με ένα Trouble In Paradise πήρε την νίκη.


- 3ο Round στο Draft. Το Raw διαλέγει την Alexa Bliss, Kevin Owens και Natalya ενώ το SmackDown την Lacey Evans και τους SmackDown Tag Team Champions The Revival. Αμέσως μετά είδαμε το 4ο και τελευταίο Round του Draft. Το Raw επέλεξε τους Viking Raiders, την Nikki Cross και τους Street Profits από το NXT. Το SmackDown επέλεξε τους Lucha House Party και Heavy Machinery.

- Στο Main Event είδαμε την Charlotte να αντιμετωπίζει την Bayley η οποία άλλαξε εμφάνιση και χαρακτήρα. Heel Bayley. Η νέα Bayley φάνηκε αρκετά επιθετική και αφού πέτυχε ένα Roll-Up Pinfall κέρδισε το Women's Championship για άλλη μια φορά. Έπειτα τόνισε στο κοινό ότι δεν τους έχει ανάγκη.


Αποτελέσματα SmackDown 11/10/2019:

- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Roman Reigns
- O King Corbin κέρδισε τον Shorty Gable
- Η New Day επικράτησε της Ο.C.
- H Bayley κέρδισε την Charlotte

Δείτε όλο το σόου παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη