Πιθανοί αγώνες για το SummerSlam 2019


Το SummerSlam 2019 θα διεξαχθεί στο Τορόντο του Καναδά στις 11 Αυγούστου, και αρκετές φήμες αρχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το επερχόμενο Pay-Per-View.

Παρακάτω θα σας δώσουμε 3 αγώνες που υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να δούμε στο PPV:

  • Seth Rollins vs. Brock Lesnar - Universal Championship Match
Η αντιπαλότητα του Brock Lesnar με τον Seth Rollins τις τελευταίες εβδομάδες παίρνει μεγάλη τροπή και βλέπουμε την αρνητικότητα του "Beast Incarnate" στο να κάνει Cash In. Παρά τις φήμες που έχουν ακουστεί, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ο Lesnar να εξαργυρώσει την βαλίτσα του για έναν αγώνα κόντρα στον Seth Rollins για το Universal Title, στο main event του SummerSlam. Βέβαια, αυτό θα το γνωρίζουμε καλύτερα σε περίπτωση που ο "Architect" κερδίσει τον Baron Corbin στο επερχόμενο Stomping Grounds.

  • Becky Lynch vs. Ronda Rousey - RAW Women's Championship Match
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε το RAW Women's Championship να μπαίνει on the line στο φετινό SummerSlam. Οι πρώτες φημολογίες λένε πως η Ronda Rousey θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση από την Becky Lynch μετά την ήττα της στην WrestleMania 35. Επίσης υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν την αντιπαλότητά τους από το SummerSlam για να έχουν επαναληπτικό αγώνα στην WrestleMania 36.

  • John Cena vs. Daniel Bryan
Ο John Cena αναμένεται να κάνει την επιστροφή του μέσα στο καλοκαίρι ώστε να χτίσει ένα ματς για το SummerSlam Pay-Per-View. Το WWE θέλει να φτιάξει μια «Heel vs. Babyface» αντιπαλότητα, έτσι, πιθανός του αντίπαλος του Cena είναι ο Daniel Bryan από το SmackDown Live.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη