Οδηγός NXT TakeOver: XXV


Απόψε έχουμε ένα σπουδαίο σόου από το NXT, που θα προβληθεί ζωντανά μέσω του WWE Network, το NXT TakeOver: XXV. Αυτό το PPV θα είναι το 25ο στην ιστορία των TakeOvers, και η κάρτα αγώνων αναμένεται να είναι δυνατή.

Στο αποψινό TakeOver θα δούμε το NXT Championship να μπαίνει υπό διεκδίκηση ανάμεσα στον πρωταθλητή Johnny Gargano, και τον διεκδικητή για ακόμη μια φορά, Adam Cole. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και την αγωνιστική επιστροφή του Tyler Breeze, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Velveteen Dream για το NXT North American Championship.

Επίσης, έχει ανακοινωθεί ένα δυνατό Ladder Match για τους NXT Tag Team τίτλους που παρέδωσαν οι Viking Raiders. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο είναι: οι Oney Lorcan & Danny Burch, οι Street Profits, οι Kyle O'Reilly & Bobby Fish, και οι Forgotten Sons.

Τέλος, θα δούμε την πρωταθλήτρια, Shayna Baszler να υπερασπίζεται το NXT Women's Championship κόντρα στην φορμαρισμένη Io Shirai. Ενώ για την έναρξη του επεισοδίου έχει γίνει επίσημος ένας απλός αγώνας μεταξύ του Matt Riddle και του Roderick Strong ώστε να λύσουν επιτέλους τις διαφορές τους.

Ημερομηνία:  1 Ιουνίου 2019
Στάδιο:  Webster Bank Arena
Πόλη:  Bridgeport, Connecticut
Brands:  NXT

ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

NXT Championship Match
Johnny Gargano (c) vs. Adam Cole

NXT Women's Championship Match
Shayna Baszler vs. Io Shirai

NXT North American Championship
Velveteen Dream (c) vs. Tyler Breeze

NXT Tag Team Championship Ladder Match
Burch & Lorcan vs. Street Profits vs. Undisputed Era vs. Forgotten Sons

Matt Riddle vs. Roderick Strong

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι μετά το NXT TakeOver: XXV, ο Triple H θα παραχωρήσει συνέντευξη και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού, αποκλειστικά & ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη