Θέλει τον απόλυτο έλεγχο ο Triple H


Εδώ και αρκετά χρόνια ο κόσμος ζητάει την απομάκρυνση του Vince McMahon από το τιμόνι του WWE, ζητώντας τον Triple H να αναλάβει τα ηνία. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο καθώς ο McMahon είναι το Α και το Ω στο WWE για περισσότερες από 3 δεκαετίες.

Και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 3 χρόνια στο WWE επικρατεί μια δυσαρέσκεια στα παρασκήνια και παραέξω, στον κόσμο. Ο Mr. McMahon έχει τον έλεγχο για όλα τα shows με εξαίρεση το NXT και το 205 Live τα οποία έχει αναλάβει ο Triple H και μάλιστα τα έχει ανεβάσει δύο επίπεδα παραπάνω απ' ότι βρισκόντουσαν.

Ο κόσμος, και αρκετοί παλαιστές, ζητάνε από τον Vince να δώσει επιτέλους τον απόλυτο έλεγχο στον Triple H και στα παιδιά του, Shane & Stephanie McMahons, μιας και ο ίδιος δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο. Μάλιστα ο "Hunter" συνηθίζει να αντιδράει συχνά σε τέτοια δημοσιεύματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δείχνοντας πως το θέλει και αυτός.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Vince είναι πλέον 73 ετών. Έχει ζήσει όλες τις εποχές και έχει προσφέρει τόσα πολλά. Ίσως φτάνει η στιγμή να δώσει την σκυτάλη στον επόμενο!






για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη