Πιθανά spoilers για το Extreme Rules


Μπορεί μπροστά μας να έχουμε το Money In The Bank και μετέπειτα το Stomping Grounds (+ το σόου στην Σ. Αραβία), αλλά στις 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί και το Extreme Rules για το οποίο έχουν ανακοινωθεί από τώρα μερικοί αγώνες - spoilers.

Αρχικά, η επίσημη ιστοσελίδα του Wells Fargo Center όπου θα λάβει μέρος το φετινό Extreme Rules, ανακοίνωσε μια κάρτα αγώνων που θα δούμε στις 14 Ιουλίου.

Ξεκινώντας, διαφημίζει έντονα ένα Tables Match για το Universal Championship ανάμεσα στον Seth Rollins και τον Baron Corbin, οπότε ίσως τους δούμε να ξεκινάνε αντιπαλότητα μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Έπειτα μας παρουσιάζει ένα Triple Threat Match για το WWE Championship, με τους Kofi Kingston, Kevin Owens, και Randy Orton να έρχονται αντιμέτωποι. Ενώ ακολουθεί και ένα Handicap Match με τον Roman Reigns να αντιμετωπίζει τους Shane McMahon και Elias.

Αργότερα στην κάρτα διαφημίζουν μια δυνατή μάχη μεταξύ AJ Styles και Drew McInyre, μια κόντρα που φαντάζει αρκετά δυνατή καθώς οι δυο τους μπορούν να οδηγηθούν σε ένα φοβερό ματς.

Σαφώς και κάποιοι αγώνες στην κάρτα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αλλάξουν, αλλά για την ώρα φαίνεται πως αυτά είναι τα πλάνα της εταιρίας για το PPV του Ιουλίου.


Tables Match για το Universal Championship
Seth Rollins (c) vs. Baron Corbin

Triple Threat Match για το WWE Championship
Kofi Kingston (c) vs. Kevin Owens vs. Randy Orton

Handicap Match
Roman Reigns vs. Elias & Shane McMahon

AJ Styles vs. Drew McIntyre




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη