Σκέψη για την προσθήκη μιας ακόμη ώρας στο SmackDown από το FOX


Μολονότι, οι απαιτήσεις για τον αριθμό τηλεθέασης είναι πελώριες, το FOX έχει μεγάλα πλάνα για το SmackDown Live, όταν και αρχίσει το deal μεταξύ του WWE και του μεγάλου καναλιού της Αμερικής, στις 4 Οκτωβρίου του 2019. 

Από ότι φαίνεται, το γεγονός ότι το UFC δεν προβάλλεται πλέον στο FS1, έχει βοηθήσει στο να σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού, να προσθέσουν άλλη μια extra ώρα για το SmackDown στο κανάλι τους. Αρχικά, είχε υπάρξει συμφωνία η ώρα αυτή φυσικά, να μην περιλαμβάνει δράση, αλλά θα ήταν περισσότερο σαν ένα "After Game Show", σαν το "Talking Smack", όπου θα βλέπαμε συνεντεύξεις από παλαιστές, στατιστικά, highlights, ανακοινώσεις και πολλά άλλα. Ωστόσο το παραπάνω γεγονός, κάνει το FS1 να σκέφτεται σοβαρά να κάνει τρίωρο το show της Παρασκευής (από την αρχή του deal).

Συνολικά θα υπάρξουν 250 εκατομμύρια δολάρια, που θα "πέσουν" αποκλειστικά και μόνο για το "μπλε σόου", αν φυσικά το deal πάει κατ'ευχήν. Βέβαια, πολλοί με αυτήν την σκέψη, φοβούνται για το 205 Live, αφού σύμφωνα με φήμες, το FOX δεν ενδιαφέρεται για το "προϊόν των cruiserweights". Θα δούμε και θα μάθουμε μάλλον σύντομα το τι θα γίνει με αυτήν την υπόθεση. 





για το Ringside House, 
Γιώργος Ναστούλης. 
Νεότερη Παλαιότερη