RAW 27/05/2019: Cash In του χρόνου!


Στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw μάθαμε ότι ο Brock Lesnar έχει το δικαίωμα να κάνει Cash In μέσα σε ένα χρόνο, και όχι την ίδια στιγμή που ζητούσε ο Paul Heyman. Σε άλλα νέα είδαμε μερικές αναμετρήσεις και ένα σπέσιαλ segment με τον Sami Zayn.

—  Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τους δύο πρωταθλητές, Seth Rollins και Kofi Kingston να βγαίνουν στο ρινγκ και να ζητάνε από τον Brock Lesnar την μεγάλη απάντηση: σε ποιον από τους δύο θα κάνει το Cash In. Ο Lesnar έκανε την εμφάνισή του με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αφού το MITB Briefcase μετατράπηκε σε "Beast Box" όπου έπαιζε μουσική, επιπλέον ο ίδιος φορούσε και την νέα του μπλούζα "Brock Party". Ο Seth Rollins εμφανέστατα φάνηκε πως "ξενέρωσε" με την όλη φάση, και αποχώρησε από την αρένα με τον Heyman να τονίζει ότι ο Brock Lesnar θα αποκαλύψει το άτομο που θα κάνει το Cash In αργότερα διότι ο Rollins του κατέστρεψε το πάρτι.


Καθώς τελευταίος από το ρινγκ αποχωρούσε ο Kofi Kingston, ξαφνικά ο Dolph Ziggler ήρθε και του επιτέθηκε πισώπλατα με άσχημο τρόπο. Την κατάσταση προσπάθησε να "σώσει" ο Xavier Woods αλλά δέχτηκε και αυτός βάναυση επίθεση από τον εξαγριωμένο Ziggler. Το segment έκλεισε με τον Dolph να στέλνει το τελευταίο «απειλητικό» μήνυμα στον Kingston λίγο πριν το Super ShowDown.


—  Προχωρώντας παρακάτω, είδαμε ένα promo από τον Shane McMahon όπου επιτέθηκε φραστικά κατά την οικογένειας του Roman Reigns, ενώ έπειτα προκάλεσε οποιονδήποτε της οικογενείας να έρθει να τον αντιμετωπίσει. Αυτός ήταν ο Lance Anoa’i, ο οποίος μάλιστα προτού ξεκινήσει ο αγώνας δέχτηκε και την επίθεση από τον συνεργάτη του Shane, Drew McIntyre. Προφανώς και ο Shane McMahon πήρε την νίκη μετά από υποταγή του Lance. Οι δυο heels συνέχισαν την επίθεση κατά του babyface, και εκείνη την στιγμή βγήκε ο Roman Reigns για να σώσει την κατάσταση.


—  Εμφανίστηκε ξανά ο Brock Lesnar με τον Paul Heyman για να δώσουν τελικά την απάντηση που πρέπει στον κόσμο. Στο ρινγκ ήρθε και ο Seth Rollins έτοιμος να δεχθεί την πρόκληση. Ο Heyman άρχισε να διαβάζει τους όρους του συμβολαίου για το MITB Contract, και ο Brock συνειδητοποίησε ότι έχει το δικαίωμα να κάνει Cash In οποιαδήποτε στιγμή θέλει μέσα στη χρονιά, χωρίς να τον καταπιέζει ο χρόνος. Έτσι αποχώρησε από την αρένα με τον Heyman να του φωνάζει ότι οφείλουν να δώσουν μια απάντηση στον κόσμο, και ο κόσμος να αποδοκιμάζει τον Mr. MITB.


—  Η Becky Lynch συνεργάστηκε με επιτυχία μαζί με την Nikki Cross, για να περάσουν νικηφόρα το εμπόδιο των Women's Tag Team Champions, The IIconis. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε χάρις την Lynch κάνοντας το pinfall στην Peyton Royce, ενώ μετά τον αγώνα ακολούθησε η είσοδος της Lacey Evans.

—  Σε επίσης ένα σύντομο, αλλά όμορφο αγώνα, ο Ricochet κατάφερε να πάρει την σημαντικότερη νίκη από τότε που ανέβηκε στο main roster, κερδίζοντας τον Cesaro.

— Στα πλαίσια του επεισοδίου, ανακοινώθηκε πως ο Rey Mysterio λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο Money In The Bank κόντρα στον Samoa Joe, την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί στο RAW για να παραδώσει το United States Title.

—  Ακολούθησε ένα Fatal 4-Way Elimination Match μεταξύ του Braun Strowman, Bobby Lashley, The Miz, και Baron Corbin. Δυνατό ματς, νικητής έφυγε ο Baron Corbin αφού πρώτα πέρασε τον The Miz από End of Days. Έτσι, ανακοινώθηκε ότι στο Super ShowDown ο Baron Corbin θα αντιμετωπίσει τον Seth Rollins για το Universal Championship.


— Μετά από αρκετά παρασκηνιακά promos μεταξύ AJ Styles - Baron Corbin, και του 24/7 Champion R-Truth, είδαμε το νέο σόου του Corey Graves με ονομασία “The Electric Chair”. Καλεσμένος ήταν ο Sami Zayn, και απάντησε στις ερωτήσεις του WWE Universe που βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις του σταδίου. Μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχε ο Zayn με τον κόσμο, τους προκάλεσε να τον ρωτήσουν περισσότερα, όπως ας πούμε για το AEW, με τον κόσμο να αντιδράει στην αναφορά.


Ο Sami Zayn αναφέρθηκε και στον πρωταθλητή, Seth Rollins, με τον ίδιο να αντιδράει και να προκαλεί τον Sami σε αγώνα για το κλείσιμο της βραδιάς. Μέτριος αγώνας ανάμεσα στους δύο, νικητής φυσικά και έφυγε ο Rollins μετά από 2 συνεχόμενα stomps στον ταλαιπωρημένο Sami Zayn.


Αποτελέσματα RAW 27/05/2019:

- Ο Shane McMahon νίκησε τον Lance Anoa'i
- Οι Becky Lynch & Nikki Cross νίκησαν τις The IIconics
- Ο Ricochet κέρδισε τον Cesaro
- Ο Baron Corbin κέρδισε τους The Miz, Braun Strowman & Bobby Lashley
- Ο Seth Rollins επικράτησε του Sami Zayn

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη