Ετοιμάζουν push στον Robert Roode


Αν εξαιρέσουμε το διάστημα με τον Chad Gable σαν ομαδικοί πρωταθλητές, ο Robert Roode δεν είχε και τις καλύτερες στιγμές που υπολόγιζε στο WWE. Το όνομά του κορυφώθηκε μέσα από την πορεία του στο TNA, αλλά στην εταιρία του Κονέκτικατ υπάρχει έντονος ανταγωνισμός.

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες σχετικά με το μέλλον του Robert Roode στο WWE, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ο Roode σύντομα θα πάρει μεγάλο push και πιθανότατα θα κινηθεί για το Intercontinental Championship του Finn Balor. Η πιθανή αυτή προώθηση του Roode δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από το MITB κι έπειτα, καθώς θέλουν να τον στείλουν στο SummerSlam σαν Intercontinental Champion.

Αν σκεφτούμε πως ο Balor έχει λάβει μέρος στο MITB Ladder Match, χάνοντας τον τίτλο από τον Roode, τότε ξαφνικά ο ίδιος ο Balor θα γίνει ένα από τα φαβορί του αγώνα για την κατάκτηση του briefcase. Η περίπτωση θα αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον μέσα στις επόμενες μέρες, διότι το Superstar Shake-Up συνεχίζεται ακόμα, και το WWE σκοπεύει να στείλει τον Roode στο SmackDown Live.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη