Σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Ashley Massaro


Η Ashley Massaro απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη, στην ηλικία των 39 ετών και σόκαρε όλο τον κόσμο της επαγγελματικής πάλης. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινώσει η αστυνομία περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό της, κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες στο διαδίκτυο που δεν αληθεύουν.

Πλέον, με την επίσημη τοποθέτηση έχουμε αρκετές πληροφορίες για να ενημερώσουμε και τον περισσότερο κόσμο που τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα.

Όπως ανέφερε η "The Blast", η Ashley τον τελευταίο καιρό δούλευε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά δεν εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στην δουλειά της όπως θα έπρεπε, ενώ μάλιστα δεν ενημέρωσε κανέναν πως δεν θα παρευρεθεί εκεί. Η αστυνομία και οι πρώτες ανάγκες ενημερώθηκαν και έφτασαν σύντομα στο σπίτι της Massaro όπου την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση, αμέσως προσπάθησαν να την βοηθήσουν και την μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Τελικά, αποκαλύφθηκε πως η Massaro επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά από υπερδοσολογία φαρμάκων (drug overdose). Η ίδια έπασχε από βαριά κατάθλιψη και δεν άντεχε την μοναξιά, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Επίσης, αποκαλύφθηκε πως είχε πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι (όπως και ο Chris Benoit) λόγω της καριέρας της στο WWE, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν αληθεύει 100% κάτι τέτοιο.

Είναι μια θλιβερή ιστορία. Αρκετός κόσμος στις μέρες μας αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, και κυρίως αρκετοί celebrities που έχουν αυτοκτονήσει μετά από σκληρή μάχη με την κατάθλιψη και την μοναξιά.

Rest In Peace, Ashley Massaro!







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη