RAW 15/04/2019: «Άλμα» τίτλου!


Σε μια νέα εποχή περνάει το RAW μετά το χθεσινό επεισόδιο, καθώς είδαμε νέες παρουσίες για λογαριασμό του Superstar Shake-Up, ενώ σιγά-σιγά σχηματίζονται και οι θέσεις για τους υποψήφιους διεκδικητές των τίτλων του κόκκινου σόου. Ακολουθεί το ρεπορτάζ (εικόνες από WWE.com).

Έχει γίνει σκιά του...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon και τον Shane να μας καλωσορίζουν σε ένα επεισόδιο όπου θα δούμε πολλές αλλαγές μεταξύ των superstars ανάμεσα στα δύο brands. Μάλιστα η Steph πήγε να μας ανακοινώσει το πρώτο όνομα που θα πάρει μεταγραφή στο κόκκινο σόου, και τότε ακούστηκε η μουσική του Miz. Ο Miz θέλοντας να πάρει εκδίκηση για όλα όσα έκανε στον πατέρα του ο Shane, του επιτέθηκε. Τελικά το segment έληξε εκεί με τον "Awesome" να είναι το πρώτο όνομα που απομακρύνεται από το SmackDown Live και να βρίσκει νέα στέγη στο RAW.


Η εποχή των Vikings!

Ακολούθησε ένα 8-Man Tag Team Match με τους Zack Ryder, Curt Hawkins, Aleister Black & Ricochet να αντιμετωπίζουν τους "κακούς της υπόθεσης Revival, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Viking Experience από το NXT. Την παράσταση έκλεψαν οι δύο ομάδες από το NXT, και μάλιστα νικητές έφυγαν οι Vikings όταν πέρασαν μέσα από το fallout τον Zack Ryder.


Δυνατό ντεμπούτο...

Την εμφάνιση του Andrade από το SmackDown Live στο RAW είδαμε αυτή την εβδομάδα! Ο Andrade πλέον αποτελεί όνομα του κόκκινου σόου και μάλιστα έκανε δυνατό ξεκίνημα κερδίζοντας τον Intercontinental πρωταθλητή, Finn Balor. Προφανώς και ο αγώνας τους δεν ήταν για τίτλο, αλλά είδαμε ένα πολύ όμορφο ντεμπούτο για τον Andrade!


Το «φρικιό» παραμονεύει!

Ακολούθησε η είσοδος του Elias ο οποίος βγήκε να μιλήσει για τα γεγονότα της WrestleMania και του περασμένου Raw αναφέροντας τα ονόματα των John Cena και Undertaker. Ξέχασε όμως πως είναι εβδομάδα του Superstar Shake-Up! Έτσι ακολούθησε η είσοδος του Rey Mysterio ο οποίος του επιτέθηκε προσπαθώντας να τον περάσει από 619 αλλά ο πρώτος "δραπέτευσε".


Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς ο Mysterio πανηγύριζε με τους οπαδούς στο ρινγκ, ακούστηκε η μουσική του Lars Sullivan. Ο "Freak" ήρθε στο ρινγκ και καθάρισε τον μικρόσωμο παλαιστή μέσα σε λίγα λεπτά με ένα running gut-wrench sit-out powerbomb.

Πρώτη για Usos!

Οι Chad Gable & Bobby Roode ήρθαν στο ρινγκ και προκάλεσαν οποιαδήποτε ομάδα από το SmackDown Live να έρθει να τους αντιμετωπίσει. Εμφανίστηκαν οι Usos και ο αγώνας ξεκίνησε σύντομα. Νικητές ήταν οι Usos μετά από double superkick και double splash πήραν την νίκη.


Συνεχίζει το ίδιο βιολί...

Στο "A Moment of Bliss" καλεσμένος ήταν ο Sami Zayn! Ακολούθησε ένα πανέμορφο entrance από τον Zayn με τον κόσμο που βρίσκεται στο στάδιο να τραγουδάει δυνατά στους ρυθμούς το τραγούδι του. Έπειτα ο Sami το γύρισε στο heel και πάλι, όταν άρχισε να μιλάει άσχημα για τον ίδιο το κόσμο που τον αποθέωνε.


Βρήκαν μπελάδες...

Στην δράση της Women's Division, οι Bayley & Naomi μετακόμισαν στο Monday Night RAW και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν τις WWE Women's Tag Team Champions, The IIconics, μετά το split-legged moonsault της Naomi στην Peyton Royce.


Εκτός εαυτού ο Braun!

Ο αγώνας ανάμεσα στους EC3 και Braun Strowman δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καθώς ο "Monster Among Men" επιτέθηκε στον "Top One Percent". Οι δύο superstars οδηγήθηκαν έξω από το ρινγκ κοντά στη σκηνή εισόδου, όπου ο Strowman πέρασε μέσα από ένα δυνατό chokeslam τον EC3.


Κοιτάζει τίτλο η Lady...

Εμφανίστηκε η Becky Lynch η οποία αντιμετώπισε την Ruby Riott σε ένα σύντομο αγώνα, η δεύτερη είχε και την υποστήριξη των Sarah Logan & Liv Morgan οι οποίες βρισκόντουσαν έξω από το ρινγκ. Παρά τις δυσκολίες, η Lynch κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από dis-arm-her στην Riott.


Στη συνέχεια ακολούθησε η είσοδος της Natalya η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια στην Becky για την κατάκτηση των δύο τίτλων, αλλά στάθηκε στο πρόσωπό της και της είπε πως έρχεται για να κατακτήσει το RAW Women's Championship. Και ενώ η Lynch πήγε να δεχτεί την πρόταση της Natalya, η μουσική της Lacey Evans ακούστηκε.


Η Evans ανέφερε πως είναι και επίσημα μέλος του Monday Night RAW, και ζητάει τον τίτλο από την Becky Lynch. Προτού όμως πάρει τον τίτλο από την Lynch, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Natalya σε ένα #1 Contender's Match για τον τίτλο, και ο αγώνας ακολούθησε σύντομα.


Στα του αγώνα, η Natalya έφτασε πολύ κοντά στην νίκη όταν πέρασε την Lacey απ' το sharpshooter, αλλά φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει. Ωστόσο, με ένα υπέροχο moonsault η Lacey Evans κέρδισε την Natalya και έγινε η νούμερο #1 αντίπαλος της Becky Lynch για το RAW Women's Title.


Ώρα να γίνει και το RAW σπίτι του Styles!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του RAW ήταν ο AJ Styles, γι' αυτό και μάλιστα βρισκόταν στο main event της βραδιάς. Όπου κι εκεί ένωσε τις δυνάμεις του με τους Roman Reigns & Seth Rollins για να περάσουν νικηφόρα το εμπόδιο των Bobby Lashley, Drew McIntyre & Baron Corbin. Η νίκη ήρθε όταν ο Rollins πέρασε από stomp τον Lashley, ενώ έπειτα ακολούθησε το spear του Reigns και το phenomenal forearm του Styles για την νίκη.



Αποτελέσματα RAW 15/04/2019:

- Οι Revival & Viking Experience νίκησαν τους Zack Ryder, Curt Hawkins, Aleister Black & Ricochet
- Ο Andrade κέρδισε τον Finn Balor
- Οι Usos επικράτησαν των Bobby Roode & Chad Gable
- Η Bayley με την Naomi νίκησαν τις IIconics
- Η Becky Lynch νίκησε την Ruby Riott
- Η Lacey Evans κέρδισε την Natalya
- Οι AJ Styles, Roman Reigns & Seth Rollins κέρδισαν τους Bobby Lashley, Drew McIntyre & Baron Corbin


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη