Πιθανοί αντίπαλοι για Undertaker στη WrestleMania 35


Κανείς δεν γνωρίζει για το αν ο Undertaker θα εμφανιστεί στη φετινή WrestleMania ή όχι. Ωστόσο υπάρχει μία λίστα με 5 πιθανούς αντιπάλους για τον "Phenom" σε περίπτωση που κάνει την επιστροφή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


5) JOHN CENA

Την περασμένη χρονιά είδαμε μία σύντομη αναμέτρηση μεταξύ Undertaker και John Cena, με τον "DeadMan" να ξεπερνά το εμπόδιο του "Leader of Cenation" αρκετά σύντομα. Αρκετοί οπαδοί περίμεναν να δουν το υποτιθέμενο "Dream Match" μεταξύ των δύο, αλλά ήταν μία σκέτη πατάτα. Ο πιθανός λόγος που έγινε όλο αυτό είναι για να δούμε επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των δύο στη WM 35.


4) SHAWN MICHAELS

Η αντιπαλότητα του Michaels με τον Undertaker ήταν μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στο WWE. Ο Shawn Michaels βγήκε από τη συνταξιοδότησή του και αγωνίστηκε μετά από 8 χρόνια στο Crown Jewel εναντίον του Undertaker και του Kane. Ωστόσο όπως όλοι είδαμε ο HBK ήταν στην καλύτερη φόρμα από όλους, και ήταν σε θέση να δώσει και άλλους αγώνες. Μην ξεχνάμε άλλωστε το απίστευτο moonsault που έκανε από την κορυφή του ρινγκ όπου προσγειώθηκε με το κεφάλι κάτω. Ο ανταγωνισμός μεταξύ Shawn Michaels και Undertaker φαντάζει να κρατά ακόμα, και ένας αγώνας στη WrestleMania 35 θα μπορούσε να είναι ο αγώνας που θα βάλει ένα τέλος στην τεράστια αυτή αντιπαλότητα.


3) AJ STYLES

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το SmackDown Live είναι το σπίτι που χτίστηκε από τον AJ Styles. Ο Undertaker ήταν ένα από τα πιο κυρίαρχα αστέρια στο SmackDown από το 2002 έως το 2010. Έτσι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μία αντιπαλότητα των δύο για το ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο μπλε σόου και σε ποιον πραγματικά ανήκει. Το WWE μπορεί να προωθήσει τον αγώνα ως "The Phenom vs. The Phenomenal" ακριβώς όπως προωθούσαν τον αγώνα μεταξύ Brock Lesnar και CM Punk πριν μερικά χρόνια σαν «The Beast vs. The Best».


2) KANE

Όλοι γνωρίζουμε πως η ιστορία των Brothers of Destruction αποτελεί σίγουρα μία από τις κορυφαίες που έχουν γραφτεί από σεναριογράφους του WWE. Οι δύο σκοτεινές κολώνες του WWE για δεκαετίες. Ένα τελευταίο ματς μεταξύ των δύο σίγουρα θα μπορούσε να τραβήξει πολλά βλέμματα, ίσως θα ήταν και ο αγώνας που ο Kane θα έβαζε ένα τέλος στην καριέρα του αδερφού του, Undertaker. Να σημειωθεί πως πάντα ο "Phenom" επιθυμούσε τον "Big Red Machine" για τελευταίο του αντίπαλο.


1) FINN BALOR

Ο Finn Balor είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος σούπερσταρ που αξίζει να είναι στη main event σκηνή. Έτσι, αντιμετωπίζοντας τον Undertaker θα τον βοηθούσε πάρα πολύ στη συνέχεια. Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Roman Reigns μετά την νίκη που πήρε κόντρα στον "Phenom", απέκτησε μεγάλη αξία. Έχουν και οι δύο supernatural gimmicks, έτσι θα έβγαινε μία σκοτεινή και αρκετά όμορφη αντιπαλότητα, όπου ο "Demon King" θα έβαζε τέλος στην καριέρα του "DeadMan" για να πάρει αυτός την σκυτάλη.







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη