RAW 21/01/2019: Η πρώτη ήττα της Ronda Rousey!


Τις τελευταίες πινελιές είδαμε αυτή την εβδομάδα στο κόκκινο σόου του WWE, μία εβδομάδα πριν το Royal Rumble Pay-Per-View με τους περισσότερους superstars να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.


Το κόκκινο επεισόδιο αυτή την εβδομάδα άνοιξε από τον Brock Lesnar και τον Paul Heyman. Ο manager του Universal Champion αφέθηκε σε ένα promo όπου μίλησε για τον διεκδικητή του τίτλου, Finn Balor, καθώς και τον τρόπο που κέρδισε αυτή την θέση κάνοντας pinfall στον John Cena. Έπειτα ο Heyman ανέφερε ότι δεν έχει σημασία για το που πιστεύει ο κόσμος ή ακόμη και ο ίδιος ο Balor, αλλά σημασία έχει πως στο Royal Rumble θα ηττηθεί.


Εκεί τον σταμάτησε ο Mr. McMahon ο οποίος ήρθε στο ρινγκ με σκοπό να μιλήσει στον Universal Champion και να promoτάρει με τον δικό του τρόπο την αναμέτρηση ανάμεσα στους Lesnar και Balor. Όλα όμως κράτησαν μέχρι να τους διακόψει ο Braun Strowman ο οποίος μάλιστα κατέβηκε στο ρινγκ ήρθε face-to-face με τον Lesnar και του τόνισε πως θα περιμένει στην άκρη για αυτόν.


Τότε στο ρινγκ ήρθε και ο διεκδικητής του τίτλου, Finn Balor. Ο ίδιος εξέφρασε την δική του άποψη για τον αγώνα με τον Lesnar στο Royal Rumble, λέγοντας πως γνωρίζει ότι ο Vince McMahon δεν πιστεύει στον Balor, αλλά πιστεύει ο κόσμος, και ότι στο επερχόμενο Pay-Per-View θα πάρει πίσω τον τίτλο του.


Με την σειρά του ο Chairman του WWE ανακοίνωσε τον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο οποίος ήταν μεταξύ Finn Balor και Braun Strowman με τον Brock Lesnar και τον Paul Heyman να βρίσκονται έξω από το ρινγκ και να παρακολουθούν. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε σαν "Δαβίδ εναντίον Γολιάθ".

Finn Balor vs. Braun Strowman

Και όντως ο αγώνας κινήθηκε κυρίως σε τέτοιους ρυθμούς, με τον "Demon King" να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το σωματικό του μέγεθος απέναντι στον "Monster Among Men". Ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα ο Balor είχε ένα σύντομο fight με τον Lesnar έξω από το ρινγκ, αλλά ο διαιτητής δεν το έληξε με DQ, μέχρι ο Lesnar να εισβάλλει στο ρινγκ και να περάσει από F-5 τον Finn. Έτσι, ο Strowman και ο Balor έμειναν κάτω με τον πρωταθλητή να αποχωρεί από την αρένα.


Bobby Lashley vs. Apollo Crews

Πριν αρχίσει ο αγώνας ο Lashley βγήκε στο ρινγκ για να πανηγυρίσει για την κατάκτηση του Intercontinental Championship, ανεβαίνοντας επάνω σε μία ράμπα για να ποζάρει το γυμνασμένο σώμα του έχοντας τον τίτλο γύρω από την μέση του. Σε εκείνο τον σημείο εμφανίστηκε ο Apollo Crews και άρχισε να ποζάρει και αυτός, παίρνοντας θετικά σχόλια από τον κόσμο. Το γεγονός αυτό θύμωσε τον Bobby και του επιτέθηκε, ένα σύντομο brawl από το οποίο όρθιος έφυγε ο Crews.


Στα του αγώνα, o Lashley κέρδισε τον Apollo χάρις την πινελιά του Lio Rush για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα απασχόλησε τον Crews με αποτέλεσμα ο IC Champion να περάσει από spear τον αντίπαλό του και να πάρει την νίκη.

Drew McIntyre vs. Seth Rollins

Η μάχη μεταξύ Seth Rollins και Drew McIntyre εξαπλώνεται όσο οι μέρες περνάν. Οι δύο superstars αυτή την εβδομάδα ήρθαν αντιμέτωποι με σκοπό να πάρουν το σημαντικό momentum λίγο πριν το Royal Rumble. Ο αγώνας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός και από τους δύο, είχε αρκετά όμορφα highlights με τον Seth Rollins να χρησιμοποιεί αρκετά superkicks και πολλές κινήσεις από το ιστορικό του, όπως επίσης και ο McIntyre. Νικητής όμως ήταν ο "Architect" καθώς πέρασε μέσα από ένα σύντομο roll-up τον "Scottish Psychopath".


The Lucha House Party vs. Jinder Mahal & The Singh Brothers

Περνώντας σε μία σύντομη αναμέτρηση της κόκκινης ομαδικής κατηγορίας του RAW, οι Lucha House Party συνεργάστηκαν με επιτυχία κερδίζοντας τους Singh Brothers και Jinder Mahal σε ένα αρκετά σύντομο ματς. Το αποτέλεσμα ήρθε με τον Metalik να κάνει το τελικό pinfall επάνω σε έναν απ' τους Singh Brothers.


Elias vs. Baron Corbin

Και τα παρατράγουδα συνεχίζονται για με τον Baron Corbin ο οποίος για άλλη μια φορά σταμάτησε τον Elias κατά την διάρκεια που ο δεύτερους μιλούσε στον κόσμο για την συμμετοχή του στο Royal Rumble Match. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο ένα End of Days με το οποίο μάλιστα κέρδισε και ο "Lone Wolf".


A Moment of Bliss

Η Alexa Bliss αυτή την εβδομάδα είχε καλεσμένη στο δικό της talk show, την Nia Jax. Η Nia δεν πρόλαβε καν να μιλήσει διότι ακολούθησαν τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν λάβει μέρος στο γυναικείο Royal Rumble Match για να τοποθετήσουν τις διαφορετικές απόψεις που είχαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα brawl που οδηγήθηκε μέχρι και τα backstage.


Έτσι εφόσον η Bliss έμεινε μόνης της, ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται και αυτή στο Royal Rumble Match και σκοπός της είναι να κερδίσει. Σε εκείνο τον σημείο την σταμάτησε η Lacey Evans για να ανακοινώσει και αυτή την συμμετοχή της στο Rumble.


The Ascension vs. Heavy Machinery

Το επίσημο τηλεοπτικό τους ντεμπούτο έκαναν την Δευτέρα το βράδυ στο RAW, οι Heavy Machinery από το NXT. Οι Otis Dozovic & Tucker Knight ήταν αρκετά διασκεδαστικοί και μας παρουσίασαν μερικές από τις κινήσεις που είχαν στο στρατηγικό τους, μάλιστα έφυγαν και νικητές. Όμορφο ντεμπούτο για τους Machinery!


Chad Gable & Bobby Roode (c) vs. The Revival
RAW Tag Team Championship Match
- Special Guest Referee: Curt Hawkins - 

Οι Revival πήραν το επαναληπτικό τους αγώνα απέναντι στους πρωταθλητές, για τους RAW Tag Team τίτλους. Κατά την διάρκεια του αγώνα προσπαθούσαν να "κλέψουν" με βρώμικο τρόπο την νίκη, αλλά η διαιτησία του Curt Hawkins ήταν αρκετά καλή και δεν τους το επέτρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να κερδίσουν τον αγώνα με roll-up, αλλά αυτή τη φορά με δίκαιο τρόπο.


Μετά την αναμέτρηση οι Dawson & Wilder έκαναν παράπονα στον Hawkins και μάλιστα του επιτέθηκαν, εκείνη την στιγμή ο Zack Ryder πραγματοποίησε την επιστροφή του και κατάφερε να σώσει τον συνάδελφό του από τα χέρια των Revival.


Ronda Rousey & Natalya vs. Sasha Banks & Bayley

Στο main event του RAW είδαμε ομαδική δράση ανάμεσα στην γυναικεία κατηγορία. Η Ronda Rousey ένωσε τις δυνάμεις της μαζί με την Natalya για να αντιμετωπίσουν την Sasha Banks και την Bayley μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση της "Legit Boss" με την RAW Women's Champion στο Royal Rumble. Ο αγώνας είχε πολλές εντάσεις ανάμεσα στην Banks και την Rousey, γι' αυτό η Natalya προσπαθούσε να συγκρατήσει την Ronda να μην επιτεθεί και χάσει τον αγώνα με DQ.


Μάλιστα η Ronda Rousey μέτρησε την πρώτη της ήττα από το ντεμπούτο της στο WWE, καθώς ηττήθηκε όταν η Sasha Banks πέρασε μέσα από το bank statement την Natalya για να κάνει tap-out. Σημαντικό προβάδισμα για την Sasha λίγο πριν το Royal Rumble.



Αποτελέσματα RAW 21/01/2019:

- Ο Finn Balor νίκησε τον Braun Strowman
- Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Apollo Crews
- Ο Seth Rollins νίκησε τον Drew McIntyre
- Οι Lucha House Party επικράτησαν των Jinder Mahal & Singh Brothers
- Ο Baron Corbin κέρδισε τον Elias
- Οι Heavy Machinery κέρδισαν τους Ascension
- Οι Bobby Roode & Chad Gable νίκησαν τους Revival
- Οι Sasha Banks & Bayley επικράτησαν της Ronda Rousey & Natalya

Δείτε όλο το επεισόδιο πατώντας "κλικ" εδώ:




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη