Bobby Roode: "Στο WWE πρέπει να είσαι υπομονετικός και να περιμένεις την σειρά σου"


Όσο περνά ο καιρός το ρόστερ του WWE συνεχίζει να μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει αρκετό ταλέντο και αρκετές ώρες δουλειάς. Σε αυτό το πλαίσιο ο Bobby Roode έδωσε μία συνέντευξη όπου αναφέρθηκε για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας οι WWE Superstars.

Όπως εξηγεί ο Roode, αισθάνεται πολύ τυχερός που ήταν μέρος των storylines του RAW και του SmackDown Live.

"Όλοι ζητάνε την ευκαιρία τους για να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν, αλλά υπάρχουν πολλά τηλεοπτικά ωράρια. Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στα storylines των δύο εβδομαδιαίων επεισοδίων."

"Επίσης, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ελπίζω πως όλοι κατανοούμε για το πως δουλεύουν τα πράγματα στο WWE. Θα πρέπει να παραμείνεις θετικός και να είσαι υπομονετικός για να περιμένεις την σειρά σου."

"Για παράδειγμα, αν αυτή την εβδομάδα δεν εμφανιστείς στην τηλεόραση, θα πρέπει να περιμένεις και να ελπίζεις πως την επόμενη εβδομάδα θα σε καλέσουν και θα έχεις την ευκαιρία να πας εκεί. Είτε πρόκειται για αγώνα 5 λεπτών, είτε για backstage promo. Άρα αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αξιοποιείς κάθε ευκαιρία που σου δίνεται."


"Όλο αυτό είναι μια ρουτίνα στο WWE. Για να φανταστείτε, αυτό το Σαββατοκύριακο ταξιδέψαμε από το Tallahassee της Florida, στο Fort Myers. Μιλάμε για ένα ταξίδι που κράτησε πάνω από εξήμισι ώρες και 500 μίλια. Έτσι, λοιπόν, όχι μόνο θυσιαζόμαστε στα ρινγκ, αλλά βρισκόμαστε και σε αυτοκίνητα που οδηγούν πάνω από 400 μίλια τη νύχτα για να φτάσουν στις πόλεις όπου γίνονται τα shows."

Ο Bobby Roode δείχνει ευχαριστημένος με την σημερινή του θέση στο WWE, και περνάει τον χρόνο του σαν RAW Tag Team Champion μαζί με τον Chad Gable. Μάλιστα στο περασμένο επεισόδιο κέρδισαν και τους Revival για να κάνουν retain.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη