NXT TakeOver: Chicago 16/6/2018


Άλλο ένα Takeover είναι μέρος της ιστορίας και όπως πάντα μας αποδυκνύει γιατί είναι το κορυφαίο brand στον πλανήτη!

Τραγούδια του show:
"Uncomfortable" από Haelstorm
"Painless" από Fozzy

NXT Tag Team Title Match: Oney Lorcan και Danny Burch vs. Roderick Strong και Kyle O'Reilly(Undisputed Era)

Το show άνοιξε με τους tag team titles να είναι υπό διεκδίκηση και με το κοινό του Σικάγο να ζητοκραυγάζει για τους πρωταθλητές που είχαν στο πλευρό τους τον North American Champion Adam Cole! (Baybay)
Οι δύο ομάδες μας έδειξαν πως πρέπει να γίνεται ένα σωστό ματς από όλες τις πλευρές και όλες τις απόψεις. Δυνατή εμφάνιση από τους διεκδικητές να κρατάνε το ρυθμό του αγώνα προς όφελος τους με τους δυό τους να έχουν αρκετά highlights απέναντι στους πρωταθλητές όπως ένα diving move πάνω από το τρίτο σχοινί, διπλά neckbreaker, ταυτόχρονα διπλά submission και ένα doomsday uppercut που θα έδινε τους τίτλους στους Burch και Lorcan αλλά η Undisputed Era είχε ένα άσσο στο μανίκι που ακούει στο όνομα...Adam Cole!
Ο Cole έσωσε το pin που θα έδινε τους τίτλους σε άλλα χέρια και παρ όλο την απόφαση του διαιτητή να τον διώξει από τον αγωνιστικό χώρο (με διαμαρτυρίες από το κοινό του Σικάγο!), οι πρωταθλητές κατάφεραν να κρατήσουν τις ζώνες, στο τέλος ρίχνοντας πολλά πολλαπλά χτυπήματα ταυτόχρονα στον Lorcan. Απίστευτο κλίμα από το κοινό να φωνάζει "This is awesome", "NXT", "Undisputed" κ.ά!

Ricochet vs. The Velveteen Dream

Ένα ονειρικό ματς που κάθε οπαδός του WWE και του wrestling γενικότερα πρέπει να παρακολουθήσει! Σε αυτό τον αγώνα πρωταγωνιστεί το μέλλον του WWE και ακούει στο όνομα Velveteen Dream  (Ντυμένος με τη στολή του Hulk Hogan και να μιμείται την εισοδό του!)
 Ο εκπληκτικός Ricochet πήρε τη νίκη σε ένα αγώνα που δεν περιγράφεται με λόγια. Εξαιρετικό αριστούργημα! Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Τρομερά highlights να περιέχουν διπλό dive έξω από το ρινγκ από τον Ricochet, Suplex έξω από το ρινγκ από τον VD, Death Valley Driver από το τρίτο σχοινί από τον VD, τον Ricochet να εκτελέι τo diving elbow drop του VD και εννοείται το 630 finishing move από τον Ricochet που έδωσε τη νίκη στον αγώνα αλλά τον σεβασμό και στους 2. Οι καλύτεροι με διαφορά.

NXT Women's Title Match: Nikki Cross vs. Shayna Baszler

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που καθιερώνει την Shayna ως το "τέρας" της division, και τη Nikki Cross ως την κορυφαία γυναίκα στο NXT και όχι μόνο.
Η γυναίκα από τη Σκωτία έδειξε την "τρέλα" της στην πρωταθλήτρια, που έδειξε να την μπερδεύει για τον αν πρέπει να αγωνιστεί μαζί της ή όχι. Η Cross της έδωσε ότι έχει και δεν έχει από sleeper holds μέχρι ένα diving crossbody στην πρωταθλήτρια. Ένα σημείο του αγώνα σχεδόν μας παρήχε νέα πρωταθλήτρια με την Nikki Cross να εκτελέι ένα swinging neckbreaker και την Shayna να απλώνει το πόδι της στο πρώτο σχοινί την τελευταία στιγμή. Τελικά η πρωταθλήτρια κράτησε τον τίτλο της μετά από ένα Clutch που κατάφερε να βγάλει αναίσθητη την Cross και να της δώσει την νίκη. Αξιοσημείωτο να πούμε ότι η Cross πρίν λυποθυμήσει χαμογελούσε. Creepy!



O wrestler Keith Lee γνωστός από τα indies ήταν παρών στο κοινό!

NXT Title Match: Lars Sullivan vs. Aleister Black

Ένας πολύ σωματικά βαρύς αγώνας με τον διεκδικητή του τίτλου να βγάζει άμυνα σε ότι έχει να δώσει ο πρωταθλητής. Ο Lars στόχευσε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα το ένα από τα πόδια του Ολλανδού για να τον κρατήσει κάτω και να μην μπορέσει να εκτελέσει το Black Mass. Ύστερα από ένα 20 λέπτο γεμάτο δράση που μας έδειξε τον Lars να πηδάει από το τρίτο σχοινί(!), στο τέλος ο Black κράτησε με νύχια και με δόντια τον τίτλο του αφού χτύπησε όχι μια αλλά δύο φορές το Black Mass για να κρατήσει το "τέρας" κάτω για το pin.


Chicago Street Fight: Tommaso Ciampa vs. Johnny Gargano

Η ώρα για το main event έφτασε. Ο Johnny Gargano προχωράει προς το ρινγκ και λίγο πριν εμφανίζεται η γυναίκα του, Candice LaRae και του δίνει μια πατερίτσα στο χέρι με τη φράση "Κόψε του τον κώλο!" (Kick his ass!)
Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτό το ματς. Όλα επιτρέπονται να χρησιμοποιηθούν για όπλα. Ο αγώνας μας θύμισε σε εμάς τους παλιούς, το παλιό καλό ECW. Ο αγώνας ξεκινάει και οι δύο εχθροί κρατάνε από μια πατερίτσα στο χέρι και συγκρούονται. Πολύ γρήγορα φεύγουν από το ρινγκ και ξεκινάνε τον πόλεμο τους σε όλη την αρένα. Μέσα στο κοινό αρπάζει ο Johnny Wrestling μια πινακίδα STOP(!) που χρησημοποίησε σαν όπλο, ακολουθόντας ένα diving crossbody από το κοινό πάνω στον Ciampa.
Έπειτα βγάζοντας πολλά αντικείμενα κάτω από το ρινγκ, ο Ciampa πήρε τον έλεγχο φορώντας κολάρο μια καρέκλα στο λαιμό του Gargano και με δύναμη τον κοπάνησε στα ατσάλινα σκαλοπάτια!
Highlight από τον Gargano η στιγμή που έβγαλε τη ζώνη που φορούσε και τη χρησιμοποίησε για να μαστιγώσει αλύπητα τον Ciampa! Στη συνέχεια ο Ciampa έκοψε το προστατευτικό στο καναβάτσο του ρινγκ και το πάτωμα έμεινε τελείως εκτεθειμέννο μόνο με ξύλο!
Αφού τίποτα δεν ήταν ικανό να κρατήσει τον Gargano κάτω για το pin ο Ciampa τον έσυρε μέχρι τη μπάρα εισόδου όπου και τον κοπάνησε με φόρα. (Deja Vu στο περσινό Takeover: Chicago)
Συνέχισε να σέρνει τον Gargano σε κάτι κουτιά παραγωγής που ήταν αρκετά ψηλά και εκεί τράβηξε το δαχτυλίδι γάμου του και αφού το έφτυσε μετά το πέταξε(!!!!) αλλά ο Johnny Wrestling απάντησε με μια κίνηση που διέλυσε και τους δύο από το ύψος.
Ένα φορείο πήρε τον Ciampa αλλά ο Johnny έιπε πως ήταν η σειρά του να σείρει τη νέμεση του στο ρινγκ μαζί με το φορείο για να τον βασανίσει. Του πέρασε χειροπέδες και τον χτυπούσε αλύπητα μέχρι να τον σταματήσουν κάποιοι επίσημοι λέγοντας του να τον αφήσει μιας και είναι αναίσθητος. Ο Johnny αφού τους παράκουσε πήγε να μπεί πάλι στο ρινγκ και κατέληξε στο εκτεθειμέννο ξύλο μετά από ένα DDT από έναν Ciampa με χειροπέδες στα χέρια για το τελικό pinfall...



Αποτελέσματα αγώνων:
  • NXT Tag Team Title Match:Οι Undisputed Era νίκησαν τους Lorcan και Burch με pinfall
  • Ο Ricochet νίκησε τον Velveteen Dream με pinfall
  • NXT Women's Title Match: Η Shayna Baszler νίκησε την Nikki Cross με pinfall
  • NXT Title Match: Ο Aleister Black νίκησε τον Lars Sullivan με pinfall
  • Chicago Street Fight: Ο Tomasso Ciampa νίκησε τον Johnny Gargano με pinfall

Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης



Νεότερη Παλαιότερη