NXT 30/5/2018 : "ΕΓΩ! ΕΣΥ! ΑΥΤΟ! ΑΠΟΨΕ!"


O Lars Sullivan έρχεται για τον τίτλο του NXT και η Nikki Cross μας...εξέπληξε! Αναλυτικότερα..!

Το show άνοιξε με τον πρωταθλητή του NXT Aleister Black να κατευθύνεται προς το ρινγκ και με ένα μικρόφωνο στο χέρι μας μίλησε για το ταξίδι που έχει διανύσει μέχρι να γίνει NXT Champion και όποιος είναι ο επόμενος διεκδικητής το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δευτερόλεπτο για να τον...βυθίσει στο σκοτάδι!
 Η μουσική του Lars Sullivan ήχησε και το τέρας μπήκε το ρινγκ με επίσης ένα μικρόφωνο στο χέρι για να ανακοινώσει ότι ο GM William Regal τον ονόμασε 1# διεκδικητή στο Takeover: Chicago!
O Sullivan έπιασε τον πρωταθλητή από τον λαιμό και αφού μπλόκαρε το Black Mass με ένα χέρι, χτύπησε τον Black με ένα Freak Accident και άφησε τον πρωταθλητή αναίσθητο στη μέση του ρινγκ!



War Raiders vs. Cody Vincent and George Hickson

Oι War Raiders πήραν ακόμα μια εντυπωσιακή νίκη με το finisher τους το fallout και όπως τα πράγματα δείχνουν θα είναι σύντομα διεκδικητές για τους τίτλους tag team.


Backstage η Lacey Evans σε συνέντευξη μίλησε για τον αγώνα που θα δώσει την επόμενη βδομάδα ξανά κόντρα στην Kairi Sane και υποσχέθηκε νίκη.

EC3 vs. Fabian Aichner

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα βγήκε στη ράμπα ο Johnny Gargano και ανέβηκε στο τραπέζι των σχολιαστών με ένα μικρόφωνο στο χέρι και ένα συμβόλαιο στο άλλο χέρι.
Το συμβόλαιο έιναι για τον αγώνα Gargano VS Ciampa 2! Πέταξε το συμβόλαιο και έφυγε αφήνοντας μια ευκαιρία για τον Aichner για ένα crossbody. Αλλά μάταια, κατέληξε στο TKO του EC3 που πήρε και τη νίκη.





Video Promo για την Bianca Belair η οποία μίλησε για το crossfit, τη ζωή της και το επίπεδο το οποίο βρίσκεται σε σύγκριση με τις άλλες γυναίκες του NXT.

Ricochet Vs. Chris Dijak

Αγώνας ντεμπούτο για τον Dijak μα μικρός σε διάρκεια με την Ricochet να παίρνει μια εύκολη νίκη. Μετά τον αγώνα με μικρόφωνο μίλησε στον Velveteen Dream αποκαλώντας τον...αλήτη!
Ο Dream αφού εμφανίστηκε δήλωσε πως μπορεί να κάνει καλύτερα το οτιδήποτε σε σχέση με τον Ricochet. Ο Ricochet τον προκάλεσε να το αποδείξει απόψε αλλά ο Dream είχε άλλα σχέδια...να το αποδείξει στο Takeover:Chicago! O Ricochet πηδώντας πάνω από το τρίτο σχοινί, προσγειώθηκε στα πόδια του στη ράμπα και μπροστά στο μικρόφωνο που κρατούσε ο Dream του είπε ξανά "απέδειξε το!", με τον Dream να κοιτάει παγωμένος!


Shayna Baszler Vs. Dakota Kai

Η πρωταθλήτρια κράτησε σχετικά εύκολα τον τίτλο της αφού είχε βάλει στόχο τα πόδια της Kai η οποία μετά από ένα enziguiri και μερικές κλωτσιές κατέρευσε από τη ζημιά στο πόδι της με αποτέλεσμα η Shayna να κλειδώνει το submission rear naked choke για το tap out.



Μετά τον αγώνα η Shayna κλείδωσε ξανά το submission στην Kai αλλά έτρεξε για βοήθεια η Nikki Cross. Η πρωταθλήτρια πάγωσε στο βλέμμα της Cross που της φώναζε να της επιτεθεί και πήγε να φύγει. Η Cross της τράβηξε τον τίτλο από τον ώμο και τον πέταξε στη μέση του ρινγκ φωνάζοντας "ΕΓΩ! ΕΣΥ! ΑΥΤΟ! ΑΠΟΨΕ!"
Δίνει τον τίτλο στην Kai και της είπε ότι είναι ο διαιτητής(!). Η Cross χτύπησε την Shayna με το Purge και την μέτρησε για τον 1,2,3 που μετρούσε η Kai! Δίχως καμπανάκι δίχως τίποτα η Cross με την Kai και τον κόσμο πανυγήρισαν παίρνοντας ανεπίσημα τον τίτλο και φέυγοντας έκελεισε το επεισόδειο. 





Αποτελέσματα αγώνων:

  • Οι War Raiders νίκησαν τους Cody Vincent and George Hickson με pinfall
  • Ο EC3 νίκησε τον Fabian Aichner με pinfall
  • Ο Ricochet νίκησε Chris Dijak με pinfall
  • Η Shayna Baszler νίκησε την Dakota Kai με submission σε ματς για το NXT Women's Title

Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης 
Νεότερη Παλαιότερη