Τα πλάνα για τον Roman Reigns στο Summerslam


Η τροπή που πήρε η ανακοίνωση του Roman Reigns στο περασμένο επεισόδιο του Raw αλλά και οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων πιθανών πλάνων για τον Big Dog στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.
Πιθανότατα, ο Roman Reigns δεν θα πάει για το Universal Championship στο Summerslam, καθώς την θέση του ίσως πάρει ο Braun Strowman. Έτσι πιθανότατα θα έχει έναν μεγάλο αγώνα με έναν βετεράνο superstar με βασικό υποψήφιο, τον John Cena ο οποίος ως free agent μπορεί να εμφανίζεται και στο Raw.
Έχουν προκύψει όμως ακραία σενάρια για συνέχεια στην κόντρα του Roman Reigns και του Undertaker η οποία φάνηκε να τελειώνει στην Wrestlemania 33, με την απόσυρση του θρυλικού Deadman. Όμως, η επιθυμία του WWE να προσελκύσει κόσμο για το Summerslam, μπορεί να το οδηγήσει σε οποιαδήποτε πλάνα.
Τελικά, εάν ο Big Dog πάει για το Universal Championship ενάντια στον Brock Lesnar, δεν θα τον αντιμετωπίσει ξανά στην Wrestlemania 34, σενάριο που κυριαρχούσε πριν την Wrestlemania 33. Πιθανότατα θα κερδίσει ίσως τον "κόκκινο" τίτλο και τον δούμε αντιμέτωπο με τον John Cena κάποια στιγμή για αυτόν ίσως και στην Wrestlemania 34.




Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη