EXTREME RULES 2017: LESNAR ΠΡΟΣΕΧΕ, Ο JOE ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!


Παρακολουθήσαμε ένα αξιοπρεπές show, καθώς είχαμε όμορφους αγώνες αλλά και αρκετές εκπλήξεις. Ωστόσο, σίγουρα υπάρχει ακόμη αρκετό περιθώριο βελτίωσης για την Women's Division του RAW ειδικά. Το Steel Cage Match και το main event έκλεψαν την παράσταση όπως αναμενόταν. Ας ξεκινήσουμε...

PRE SHOW

Apollo Crews vs. Kalisto

Ένας σύντομο αγώνα είχαμε στο pre show χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν σταθερός και δεν είχαμε τίποτα το αξιοσημείωτο. Την νίκη πήρε ο Kalisto τελικά, όταν ο Crews είχε μια διαμάχη με τον Titus O'Neil που βρισκόταν στο ringside του. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Kalisto με ένα Salida del Sol για την νίκη.



MAIN SHOW

Intercontinental Championship Match
Dean Ambrose (c) vs. The Miz

Ένας αρκετά καλό αγώνα είδαμε ανάμεσα στους δύο, υπό το βλέμμα της Maryse που βρισκόταν στο ringside του Miz. Ο A-Lister προσπάθησε με ύπουλους τρόπους να αποσπάσει το Disqualification στον Lunatic Fringe καθώς μετέφερε την μάχη κυρίως στις γωνίες.

Είχαμε και ένα δυνατό dive από το δεύτερο σκοινί από τον Dean αλλά και αρκετά nearfalls. Ο Miz προσπάθησε να πάρει τον τίτλο καθώς είπε στην Maryse να τον χαστουκίσει και εκείνη το έπραξε, όμως η γυναίκα του διώχθηκε από τον διαιτητή από το ringside. Ωστόσο, απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και ο Miz πέταξε πάνω στον διαιτητή τον πρωταθλητή.

Ο Lunatic Fringe με τον διαιτητή είχαν έναν διάλογο και ο Miz με ένα Skull Crushing Finale από πίσω πήρε την νίκη και έγινε για 7η φορά Intercontninental Champion.



Mixed Tag Team Match
Sasha Banks & Rich Swann vs. Alicia Fox & Noam Dar

Ο αγώνας ήταν σχετικά σύντομος αλλά με μερικά ωραία σημεία. Είχαμε καλή απόδοση και πολλές όμορφες κινήσεις από τους cruiserwights. Ακόμη, είχαμε δυνατά brawls ανάμεσα στις δύο female superstars. Μάλιστα η Boss επιτέθηκε στον Noam Dar με double knee και τελικά εκείνη και ο Rich Swann πήραν την νίκη με το Phoenoix Slam του στον Dar. Οι νικητές πανηγύρισαν, χορεύοντας μετά την νίκη τους.


Ο Elias Samson εμφανίστηκε στο κέντρο του ρινγκ με την κιθάρα του καθώς ήθελε να τραγουδήσει το νέο του κομμάτι για την υπέροχη πόλη στην οποία βρίσκεται τώρα (Βαλτιμόρη). Το κομμάτι ήταν αρκετά προσβλητικό για το κοινό και δέχτηκε αρκετές αποδοκιμασίες.

RAW Women's Championship Match (Kendo Stick on a Pole):
Alexa Bliss (c) vs. Bayley

Απογοητευτικός αγώνας καθώς ήταν πολύ σύντομος χωρίς ενδιαφέρον. Η Women's Division του Raw βυθίστηκε για ακόμη μια φορά. Στον αγώνα, η Bayley πήρε αρχικά το kendo stick αλλά η διστακτικότητα της ώστε να το χρησιμοποιήσει, έδωσε την ευκαιρία στην πρωταθλήτρια να το αποσπάσει από την κατοχή της. Έτσι η Alexa Bliss την διέλυσε, χρησιμοποιώντας το και τελικά πήρε την νίκη σύντομα με το δυνατό χαρακτηριστικό της DDT.



Steel Cage Match for RAW Tag Team Championships
The Hardy Boyz (c) vs. Cesaro & Sheamus

Είδαμε έναν εκπληκτικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες! Αρχικά έγινε γνωστό ότι έπρεπε και τα δύο μέλη της κάθε ομάδας να πατήσουν πάτωμα για να νικήσει κάποιος. Είχαμε απίστευτες κινήσεις αλλά και πολλά highlights.

Οι Cesaro & Sheamus είχαν από την αρχή την διαφυγή στο μυαλό τους, όμως οι Hardys του εμπόδισαν. Είχαμε ένα σύντομο brawl στο σύρμα του κελιού και έπειτα ακολούθησε Poetry In Motion από τον Jeff και στους δύο αντιπάλους του. Τελικά, ο Jeff Hardy πάτησε πάτωμα αφού διέφυγε από πάνω και προσπάθησε αρκετά να βοηθήσει τον Matt Hardy.

Είδαμε ένα δυνατό Brogue Kick του Sheamus στον Jeff στην πόρτα του κελιού αλλά και White Noise από τον Celtic Warrior από το τρίτο σκοινί. Ο Jeff αναγκάστηκε να ξαναμπεί για να βοηθήσει τον αδερφό του. Οι δύο ομάδες βρήκαν τον χρόνο να ξεφύγουν ταυτόχρονα, ο Matt έσερνε τον αναίσθητο Jeff για να πατήσουν πάτωμα από την πόρτα. Ταυτόχρονα οι Cesaro και Sheamus διέφευγαν από πάνω. Τελικά για κλάσματα δευτερολέπτων, οι Cesaro & Sheamus πάτησαν πρώτοι πάτωμα και έγιναν για 2η φορά στην καριέρα τους RAW Tag Team Champions.



Submission Match for Cruiserweight Championship
Neville (c) vs. Austin Aries

Είδαμε έναν αγώνα με μέτριο ρυθμό αλλά αρκετά καλό σε γενικές γραμμές. Οι δύο superstars τα έδωσαν όλα με εξοντωτικές κινήσεις και θυσίασαν το σώμα τους για να νικήσουν. Είχαμε και submission έξω από το ρινγκ αλλά τελικά την νίκη πήρε ο Neville με Red Arrow και έπειτα Rings of Saturn.



Fatal 5-Way Extreme Rules Match
Roman Reigns vs. Seth Rollins vs. Bray Wyatt vs. Finn Balor vs. Samoa Joe

Το main event ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας με πολλές ανατροπές αλλά και extreme moments. Οι συμμετέχοντες έκαναν τις εισόδους του και ο Roman Reigns στην αρχή κυριαρχούσε στο ρινγκ. Έπειτα επικράτησε ένα μικρό χάος και οι Samoa Joe και Bray Wyatt έκαναν μία μικρή συμμαχία για να αποτελειώσουν τους υπόλοιπους. Η συμμαχία αυτή πέτυχε για τα καλά, όμως σύντομα δεν τα έβρισκαν και ο "Eater of The Worlds" επιτέθηκε στον Samoa Joe.

Στην συνέχεια, είδαμε ένα σόλο από τον Finn Balor σε όλο το ringside αλλά και ένα spear του Roman Reigns στους Samoa Joe και Finn Balor. Ο Seth Rollins εκτέλεσε το frog splash από το τρίτο σκοινί στον Bray Wyatt που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών.

Ο "Big Dog" όμως επέστρεψε και είχε μία έντονη μονομαχία με τον Seth Rollins αλλά γενικότερα κυριάρχησε σε εκείνο το χρονικό σημείο. Ο "Demon King" έκαμψε την αντίσταση του και με το Coup De Grace όλα έμοιαζαν πως τέλειωσαν αλλά ο Samoa Joe τον απέσπασε από το pin και εφάρμοσε το Coquina Clutch. Ο Finn δεν άντεξε τον πόνο και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα ο Samoa Joe να νικήσει τον αγώνα και να γίνει No.1 Contender για το Universal Championship. Brock Lesnar, watch out...


Αποτελέσματα Extreme Rules 2017:

- Ο Kalisto νίκησε τον Apollo Crews
- Ο Miz κέρδισε τον Dean Ambrose (νέος Intercontinental Champion)
- Οι Rich Swann & Sasha Banks επικράτησαν των Noam Dar & Alicia Fox
- Η Alexa Bliss υπερίσχησε της Bayley (παρέμεινε RAW Women's Champion)
- Οι Cesaro & Sheamus κέρδισαν τους Hardy Boyz (νέοι RAW Tag Team Champions)
- Ο Neville νίκησε τον Austin Aries (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- Ο Samoa Joe επικράτησε των Bray Wyatt, Finn Balor, Seth Rollins, και Roman Reigns

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-extremerules-2017-ppv-live-6417-online-4th-june-2017-full-show-free/


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη