SmackDown Live 23/05/2017: Phenomenal... Strong Style!



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live. Ακολουθεί το ρεπορτάζ με το link για να το παρακολουθήσετε.


Το μπλε επεισόδιο άνοιξε ο Shane McMahon, παρουσιάζοντας στο κόσμο την μπλε βαλίτσα του Money In The Bank που βρισκόταν λίγα μέτρα πάνω από το ρινγκ. Έπειτα επισημάνθηκαν τα ονόματα, και φανερώθηκαν οι Baron Corbin, Dolph Ziggler, Shinsuke Nakamura, Kevin Owens, Sami Zayn, και AJ Styles. Έπειτα ξέσπασε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα ο Shane McMahon να ανακοινώσει ένα Tag Team Match μεταξύ Ziggler, Owens και Nakamura, Styles για το κλείσιμο του επεισοδίου.


Charlotte Flair & Becky Lynch vs. Natalya & Carmella

Η πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ήταν ανάμεσα στις γυναίκες του SmackDown Live. Συγκεκριμένα η Charlotte συνεργάστηκε συνεργάστηκε με επιτυχία με την Becky Lynch και επικράτησαν των Natalya και Carmella μετά από το Diss-Arm-Her της Lynch στην Carmella.


Sami Zayn vs. Baron Corbin

Περνάμε σε μια επαναληπτική αναμέτρηση του Backlash ανάμεσα στους Sami Zayn και Baron Corbin. Ο Sami Zayn σημειώνουμε πως έχει προηγηθεί με νίκη στο Backlash, ωστόσο αυτή τη φορά ο Sami Zayn αύξησε το σκορ σε 2-0 κερδίζοντας με έξυπνο Roll-Up τον "Lone Wolf" σε μια αναμέτρηση που κράτησε... 20' δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, όμως, ο νικητής δέχτηκε δυνατή επίθεση από τον ηττημένο.


Η πρώτη εμφάνιση του Jinder Mahal ως WWE Champion

Την είσοδό του στην αρένα του SD Live έκανε ο νέος WWE Champion, Jinder Mahal, συνοδευόμενος από τους Singh Brothers. Ο Mahal ξεκαθάρισε πως στο Backlash κέρδισε τον Randy Orton για να κατακτήσει το WWE Championship για την πατρίδα του, την Ινδία, και όχι για την Αμερική, κάτι που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Έπειτα πανηγύρισε με τον κορυφαίο τίτλο.


Tyler Breeze vs. Jey Uso

Σε singles matches τέθηκαν αντιμέτωποι οι Tyler Breeze, Fandango, Jey Uso, και Jimmy Uso. Ωστόσο στη πρώτη αναμέτρηση ο Fandango απέσπασε τη προσοχή του Jey και ο Breeze έκανε το έξυπνο roll-up παίρνοντας μια νίκη 21 δευτερολέπτων.


Fandango vs. Jimmy Uso

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να πάρει και ο Fandango την νίκη κόντρα στον Jimmy Uso τη στιγμή που ο Tyler Breeze απέσπασε τη προσοχή του Jimmy. Δύο νίκες με τον ίδιο τρόπο για τους Breezango σε μια βραδιά. Αμέσως μετά όμως, ακολούθησε και τρίτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως αυτή τη φορά σε Tag Team Match για τα SD Tag Team Championships.


SmackDown Tag Team Championship Match
The Usos (c) vs. The Breezango

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες των Tyler Breeze και Fandango, οι Usos κατάφεραν να «σπάσουν» την αλυσίδα κόντρα στους Breezango, κερδίζοντας τον αγώνα για να παραμείνουν ομαδικοί πρωταθλητές του μπλε σόου.


AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Dolph Ziggler

Στο main event της βραδιάς είδαμε ένα ακόμα Tag Team Match, αλλά αυτή τη φορά ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Money In The Bank Ladder Match. Νικητές έφυγαν οι babyfaces την στιγμή που ο Shinsuke Nakamura έκανε το τελικό pinfall στον Kevin Owens, αφού πρώτα τον χτύπησε με ένα δυνατό Kinsasha. Πρώτη συνεργασία μεταξύ Nakamura - Styles, και μάλιστα επιτυχημένη.


Αποτελέσματα SmackDown Live 23/05/2017:

- Οι Charlotte Flair & Becky Lynch κέρδισαν τις Natalya & Carmella
- Ο Sami Zayn νίκησε τον Baron Corbin
- Ο Tyler Breeze επικράτησε του Jey Uso
- Ο Fandango υπερίσχυσε του Jimmy Uso
- Οι Usos νίκησαν τους Breezango (παρέμειναν SD Tag Team Champions)
- Οι AJ Styles & Shinsuke Nakamura κέρδισαν τους Dolph Ziggler & Kevin Owens

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-smackdown-live-52317-online-23rd-may-2017-full-show-free/


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη