RAW 15/05/2017: Ο κάθε ένας για τον εαυτό του!



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Monday Night RAW, το οποίο μας έβαλε στους ρυθμούς του Extreme Rules το οποίο θα διεξαχθεί σε 3 εβδομάδες από τώρα. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


Στην έναρξη του επεισοδίου ο Kurt Angle ανακοίνωσε πως ο Braun Strowman θα μείνει για 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, και γι' αυτό θα αναγκαστεί να αλλάξει τα πλάνα για το Extreme Rules. Έτσι επισήμανε ένα Fatal 5-Way Match μεταξύ Seth Rollins, Finn Balor, Samoa Joe, Bray Wyatt, και Roman Reigns, με τον νικητή του αγώνα να κερδίζει την θέση του #1 Contender για το Universal Championship του Brock Lesnar. Έπειτα εμφανίστηκαν οι συμμετέχοντες του Extreme Rules, και ξεκίνησε ένα brawl έξω από το ρινγκ το οποίο τελείωσε όταν ο Finn Balor καθάρισε μόνος του το ρινγκ και στάθηκε όρθιος.


Jeff Hardy vs. Sheamus

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στον Jeff Hardy και τον Sheamus. Κατά την διάρκεια του ματς ο Cesaro έκανε παρέμβαση, αλλά τον εμπόδισε ο Matt Hardy με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον Jeff Hardy να χτυπήσει τον αντίπαλό του με Swanton Bomb για να πάρει την νίκη.


Sasha Banks vs. Alicia Fox

Σε μια σύντομη αναμέτρηση η Alicia Fox επικράτησε της Sasha Banks με Scissor Kick, καθώς στο πλευρό της είχε την βοήθεια του Noam Dar ο οποίος βρισκόταν στο ringside δίχως να κάνει παρέμβαση κατά την διάρκεια του αγώνα.


Intercontinental Championship Match
Dean Ambrose (c) vs. The Miz

Στον αγώνα για το Intercontinental Championship, ο Miz πάλεψε σκληρά απέναντι στον πρωταθλητή Dean Ambrose, ενώ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει αρκετές κινήσεις του Daniel Bryan. Ο "A-Lister" επιχείρησε να χτυπήσει τον "Lunatic Fringe" στα αχαμνά, αλλά ο Ambrose το απέφυγε και τον κλότσησε αυτός, υπό το βλέμμα του διαιτητή. Έτσι, νικητής έφυγε ο The Miz με DQ, αλλά ο τίτλος δεν άλλαξε χέρια.


Ραντεβού μεταξύ Alexa Bliss - Bayley

Στο ίδιο ρινγκ βρέθηκε η Alexa Bliss μαζί με την Bayley ώστε να μιλήσουν για τον αγώνα τους στο Extreme Rules, με έπαθλο το RAW Women's Championship. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς ξέσπασε brawl στο οποίο η Bliss χτύπησε στη πλάτη με ένα kendo stick την Bayley και έμεινε όρθια.


Austin Aries & Jack Gallagher vs. TJ Perkins & Neville

Στη μάχη της Cruiserweight Division, ο TJ Perkins έδωσε την νίκη στην ομάδα του αφού έκανε το pinfall στον "Gentleman", Jack Gallagher. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από ένα δυνατό Detonation Kick.


Roman Reigns vs. Finn Balor

Δυνατή αναμέτρηση είδαμε ανάμεσα στον Roman Reigns και τον Finn Balor. Ωραίος αγώνας με όμορφα highlights. Ο "Demon King" προσπάθησε με κάθε τρόπο να κερδίσει τον αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο "Big Dog" καθάρισε το αποτέλεσμα μετά από ένα ισχυρό Spear.


Ο Goldust γυρίζει την πλάτη του στον R-Truth

Εμφανίστηκαν οι Golden Truth για να αντιμετωπίσουν μία ομάδα της Tag Team Division του RAW, ξαφνικά, ο Goldust επιτέθηκε πισώπλατα στον R-Truth πραγματοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο το Heel Turn. Επιστρέφει επιτέλους στη solo καριέρα ο Βετεράνος παλαιστής.


Big Cass vs. Titus O'Neil

Εμφανίστηκαν οι Titus O'Neil και Apollo Crews, με ένα ειρωνικό τρόπο προς τους Enzo Amore και Big Cass. Βέβαια, ο Titus ήταν αυτός που προκάλεσε τους αντιπάλους του. Ωστόσο, στα του αγώνα, ο Big Cass χτύπησε τον O'Neil με Big Boot και πήρε την νίκη όσο συντομότερα γινόταν. Αμέσως μετά ο Crews επιτέθηκε στον Amore και όλα τελείωσαν εκεί.


Seth Rollins vs. Bray Wyatt

Στο main event της βραδιάς, ο Seth Rollins αντιμετώπισε τον Bray Wyatt σε ένα απλό αγώνα. Η αναμέτρηση τελείωσε με DQ και νίκη για τον Rollins γιατί ο Samoa Joe του επιτέθηκε πισώπλατα. Βέβαια, αυτό προκάλεσε θυμό στον "Eater of the Worlds" καθώς του κόστισε τον αγώνα, και πέρασε μέσα από Sister Abigail τον Joe και τον Rollins ώστε να στείλει το μήνυμα για το Extreme Rules.


Αποτελέσματα RAW 15/05/2017:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Sheamus
- Η Alicia Fox νίκησε την Sasha Banks
- Ο Miz επικράτησε του Dean Ambrose (ο Ambrose παρέμεινε Intercontinental Champion)
- Οι Neville & TJ Perkins υπερίσχυσαν των Jack Gallagher & Austin Aries
- Ο Roman Reigns κέρδισε τον Finn Balor
- Ο Βig Cass νίκησε τον Apollo Crews
- Ο Seth Rollins επικράτησε του Bray Wyatt

Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestlingup.info/watch-wwe-raw-51517-live-15th-may-2017-full-show-free-5152017/



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη