Ο Jim Ross μιλάει για τον Roman Reigns και τον Undertaker, το ματς ανάμεσα στους AJ Styles και Randy Orton

   Ο Jim Ross συνηθίζει να αναλύει διάφορα θέματα για το pro wrestling με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στο περίφημο blog του ονόματι JRsBarBQ.com. Οι θέσεις του είναι πάντα ενδιαφέρουσες και πολύ όμορφα δομημένες με έναν τρόπο που τις καθιστά απολαυστικές για ανάγνωση. Στις πιο πρόσφατες αναλύσεις του έθιξε το θέμα του booking που πρέπει να έχει, κατά την άποψη του, στη WrestleMania 33 ο Roman Reigns αλλά και του αγώνα ανάμεσα σε AJ Styles και Randy Orton στο SmackDown LIVE αυτής της εβδομάδας.


   Για την αναμέτρηση AJ Styles vs Randy Orton:
   "To SmackDown ήταν μονότονο μέχρι που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε AJ Styles και Randy Orton, ο οποίος ήταν τέλειος και ανέβασε το σόου σε άλλο επίπεδο. Και οι δυο άντρες είχαν σκοπό να δουλέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα και τα κατάφεραν. Ο Orton ήταν τόσο καλός, όσο έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα, και όταν ο Orton είναι καλός είναι πραγματικά καλός. Ο AJ Styles απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί τον θεωρώ ως τον καλύτερο performer στο χώρο του pro wrestling. Δεν είναι μοναδικό πως κάθε αντίπαλος του έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό όταν βρέθηκε εναντίον του στο ρινγκ;".


   Για το πως το WWE πρέπει να "χτίσει" το Roman Reigns vs The Undertaker στη WrestleMania 33:
   "Έχω ερωτηθεί αρκετά συχνά για το τι θα έκανα για να "κλείσω" τη WrestleMania με την αναμέτρηση του Reigns με τον Undertaker και θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό αποτελεσματικά. Το βασικό σημείο είναι πως την προτεραιότητα στον αγώνα πρέπει να την έχει ο Reigns, επομένως θα επέλεγα είτε να κερδίσει με "κλεψιά" μετά από ένα "καθαρό" ματς ανάμεσα τους είτε να χάσει και στη συνέχεια να επιτεθεί βάναυσα στον Undertaker αφήνοντας τον αναίσθητο. Αυτή η αναμέτρηση δεν γίνεται για τον Undertaker, αλλά για το πως η περσόνα του Undertaker μπορεί να βοηθήσει τον Reigns.".

                                                Αποτέλεσμα εικόνας για undertaker vs roman reigns

   Για το Ringside House,
   Kill Bill


Νεότερη Παλαιότερη