Corey Graves: "Ανώφελο το AJ Styles vs. Shane McMahon"


   Στο χτεσινό επεισόδιο του Bring It To The Table, που πραγματοποίησε την επιστροφή του μετά από καιρό, οι JBL και Corey Graves ανέλυσαν μαζί με τον Peter Rosenberg ορισμένα θέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν οι αντιδράσεις του κοινού προς το πρόσωπο του Goldberg και του Roman Reigns, η νίκη της Bayley έναντι της Charlotte στο Fastlane PPV και άλλα πολλά. Ένα από τα βασικά αυτά θέματα ήταν και η πιθανή διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στους AJ Styles και Shane McMahon στη WrestleMania, κάτι για το οποίο ο Corey Graves δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια.

   Ο JBL ξεκίνησε να μιλάει για το συγκεκριμένο αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως του αρέσει πολύ η ιδέα μιας και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στην εταιρεία, με έναν από τους καλύτερους παλαιστές. Επιπλέον, αποκάλεσε τον AJ Styles ως έναν "μοντέρνο HBK" από την άποψη ότι πάντα βγάζει ποιοτικούς αγώνες, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο αντίπαλος του. Ο Corey Graves, αν και συμφώνησε με την τελευταία θέση του JBL, διαφώνησε στο ότι ο αγώνας του Phenomenal με τον commissioner του SmackDown LIVE είναι σωστή ιδέα.

Αποτέλεσμα εικόνας για aj styles vs shane mcmahon

   "Η προοπτική του AJ Styles vs Shane McMahon δε μου λέει απολύτως τίποτα. Είμαι οπαδός της τηλεοπτικής περσόνας του Shane McMahon, καταλαβαίνω πως τηρεί τα καθήκοντα του όσον αφορά το ρόλο του στην εταιρεία και βρίσκεται κοντά σε αυτήν σχεδόν σε ολόκληρη τη ζωή του. Αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο του AJ Styles στο αγωνιστικό κομμάτι". Με την τελευταία αυτή θέση συμφώνησε και ο JBL, ο οποίος προσέθεσε πως ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο του Phenomenal στο ρινγκ και πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο John Cena. O Corey Graves συμπλήρωσε εγκωμιάζοντας τον AJ και λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας καλλιτέχνης στο χώρο του pro wrestling και πως τα αριστουργήματα του μπορούν να συγκριθούν με αυτά των θρυλικών Undertaker, Shawn Michaels και Triple H στους μεταξύ τους αγώνες στη WrestleMania.


   Για το Ringside House,
   Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη