WWE 205 Live 7/3/2017: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Aries!


Συνεχίζει να προελαύνει ο Austin Aries, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο καιρό, επικρατώντας του Tony Nese και προσθέτοντας μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Άλλη μια νίκη για τον Akira Tozawa, ''λύγισαν'' οι Noam Dar και Ariya Davari απέναντι στους Jack Gallagher και Rich Swann.


Το show άνοιξε ο Austin Aries, ο οποίος ανακοίνωσε την ένταξη του στο roster του 205 Live και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκε στον Neville κατά τη διάρκεια του Monday Night RAW. Παράλληλα, ο Aries υπογράμμισε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί.

                                

Στη συνέχεια, την εμφάνιση του έκανε ο Neville, ο οποίος τόνισε ότι ο ''A Double'' δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτόν. Ο κάτοχος του Cruiserweight championship είπε επίσης ότι στα παρασκήνια υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλάψουν τον Aries, κι έτσι δεν θα χρειαστεί ούτε καν να τον ακουμπήσει για να τον βγάλει από τη μέση.

                                 


Noam Dar & Ariya Davari vs. Jack Gallagher και Rich Swann

Στο πρώτο ματς της βραδιάς, οι Noam Dar και Ariya Davari τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Jack Gallagher και Rich Swann. Οι τελευταίοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έφτασαν στη νίκη, κάμπτοντας με ευκολία την αντίσταση των αντιπάλων τους.

                         
                         

                              
Akira Tozawa vs. The Brian Kendrick


Ο Brian Kendrick επιχείρησε να βάλει δύσκολα στον Akira Tozawa, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και γνώρισε μια ακόμα ήττα. Ο Ιάπωνας ήταν εξαιρετικός και επικράτησε του αντιπάλου του με εμφατικό τρόπο, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του.

                         
                          



Austin Aries vs Tony Nese
Στο main event του επεισοδίου, ο πολύπειρος Austin Aries βρήκε απέναντι του τον Tony Nese, ο οποίος παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε, ηττήθηκε κατά κράτος από τον πρώην παλαιστή του TNA.
                             

                         
                             





Για το Ringside House,
Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Νεότερη Παλαιότερη