ΝΧΤ 08/03/2017: King of The "Iron" Style !


Δε "μασάει" από τραυματισμούς ο Shinsuke Nakamura! Προερχόταν από τραυματισμό στο γόνατο, δεν ήταν εντελώς έτοιμος, αλλά έκανε τη μεγάλη επιστροφή! Τα έβαλε με τον εντυπωσιακό TJ Perkins και ήδη ετοιμάζεται να διεκδικήσει το ΝΧΤ Championship στο NXT TakeOver: Orlando!


SAnitY εναντίον... όλων

Το stable αυτό έχει γίνει συνώνυμο του... χάους. Ο Tye Dillinger θα αντιμετώπιζε τον Eric Young σε one-on-one match, αλλά το υπόλοιπα μέλη του γκρουπ του Young δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, τραβώντας μάλιστα και τον τραυματισμένο Roderick Strong, προκαλώντας έτσι τον Dillinger! Ο Dillinger όμως δεν έμεινε μόνος, καθώς ο No Way Jose μπήκε να βοηθήσει, αλλά η SAnitY είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Θα υπάρξει κάποιος να σταματήσει το έργο αυτού του stable?


HoHo Lun vs. Andrade Almas

Ο Almas δεν πήρε στα σοβαρά τον αντίπαλό του και παραλίγο να το πληρώσει. Αν και ξεκίνησε δυνατά, η υπεροψία του τον "τύφλωσε" και ο Lun πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας δύσκολα στον Almas. Πάραυτα, ο "Cien", κατάφερε να ξαναπάρει τα ηνία και να κλειδώσει την νίκη, επικρατώντας με DDT.


Ember Moon vs. Billie Kay

Η Μοon έπρεπε να αντιμετωπίσει την Kay, αλλά να έχει τον νου της και στη δράση της Peyton Royce, που ήταν εκτός ρινγκ. Η Royce πράγματι δεν άργησε να κάνει την παρουσία της αισθητή, καθώς απασχόλησε την Moon, αλλά η Kay δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη βοήθεια της φίλης της. Η Moon "πήρε μπροστά" και ισοπέδωσε την Kay με το Eclipse, κρατώντας το αήττητό της σερί. Μετά τον αγώνα, οι γιατροί εισήλθαν για να δουν την Kay.


Το μήνυμα των Authors στους Revival

Οι Authors Of Pain θα αντιμετώπιζαν Εaly Brothers, αλλά οι δεύτεροι ούτε που πρόλαβαν να μπουν στο ρινγκ. Οι αντίπαλοί τους, Authors, τους επιτέθηκαν κατά την είσοδό τους, τελειώνοντάς τους γρήγορα. Χρησιμοποιώντας το τί έκαναν στους Ealy Brothers σαν... απόδειξη, προειδοποίησαν τους Revival για το τι τους περιμένει, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον...


Shinsuke Nakamura vs. TJ Perkins

Ο πρώην πρωταθλητής του ΝΧΤ, Shinsuke Nakamura έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο"κίτρινο" show. Ο Perkins από νωρίς έβαλε στόχο το γόνατο του αντιπάλου του, "καλωσορίζοντάς" τον πίσω στη δράση! O Perkins, σαν πρώην Cruiserweight Champion, ήταν ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Νakamura. Kλείδωσε τον Nakamura στο χαρακτηριστικό του kneebar, αλλά ο Ιάπωνας πάλεψε με νύχια και με δόντια για να αποδράσει, πράγμα που κατάφερε! Λίγο αργότερα, έκανε το kinsasha και πήρε μια θριαμβευτική νίκη!



Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη