SMACKDOWN LIVE 31/01/2017: Δεν τον σταματά ούτε τρένο!


Με επιτυχία και πολλές εξελίξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του SmackDown Live μετά το Royal Rumble 2017. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε από τον John Cena με το WWE Universe να τον επιδοκιμάζει με τον απαραίτητο τρόπο μετά την μεγάλη του νίκη την Κυριακή το βράδυ στο Royal Rumble 2017 κόντρα στον AJ Styles για το WWE Championship. Ο John Cena ζήτησε συγνώμη από τον AJ Styles μετά την αναμέτρησή τους, και τόνισε πως του άλλαξε την άποψή του καθώς του απέδειξε το καλύτερο.


Τον σταμάτησε ο Bray Wyatt μαζί με τον νικητή του Royal Rumble 2017, Randy Orton οι οποίοι εμφανίστηκαν στην ράμπα για να μιλήσουν μαζί του. Ο Eater of the Worlds οδηγήθηκε κατευθείαν στο "ψητό", λέγοντας ο,τι θα αφήσει το Elimination Chamber ως WWE Champion, και θα αποδειχθεί καθώς αυτή είναι η νέα εποχή, η εποχή των Wyatts.


Έπειτα οι Orton & Bray κατευθύνθηκαν προς το ρινγκ για να επιτεθούν στον πρωταθλητή, αλλά τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε ο Luke Harper για να τους απομακρύνει (Face Turn για Harper). Εν τω μεταξύ, αμέσως τους διέκοψε ο Shane McMahon για να ανακοινώσει τον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ένα tag team match μεταξύ Randy Orton & Bray Wyatt vs. John Cena & Luke Harper.


Randy Orton & Bray Wyatt vs. John Cena & Luke Harper

Αρκετά ωραίος αγώνας για την έναρξη του σόου. Είδαμε σε πολλά σημεία τον Bray Wyatt να ελέγχει το μυαλό του Luke Harper κάτι που τον επηρέασε αρκετά στον αγώνα. Όσο για το αποτέλεσμα, την νίκη πήραν οι Wyatt Family διότι ο John Cena δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά το Attitude Adjustment στον Bray Wyatt με τον Randy Orton να τον "εκτελεί" με RKO για το τελικό αποτέλεσμα.


Carmella vs. Delilah Dawson

Σύντομη νίκη σε ένα squash match με την βοήθεια του James Ellsworth πήρε η Carmella κόντρα στην Delilah Dawson η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο WWE, με το Code of Silence.


Dolph Ziggler vs. Kalisto

Για άλλη μια φορά τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο συγκεκριμένοι παλαιστές. Μεταξύ μας, ο κόσμος βαρέθηκε να τους βλέπει να αγωνίζονται κάθε εβδομάδα. Τέλος πάντων, στα του αγώνα είδαμε μια μέτρια αναμέτρηση με τον Ziggler να κρατά τον έλεγχο στα χέρια του και να παίρνει την νίκη μετά από ένα θεαματικό Superkick. Ο νικητής επιχείρησε να βγάλει την μάσκα του Kalisto, αλλά τον σταμάτησε ο Apollo Crews.


Becky Lynch & Naomi vs. Mickie James & Alexa Bliss

Συνέχεια στο storyline με τις Becky Lynch, Mickie James, Naomi, και Alexa Bliss είχαμε στα πλαίσια του SmackDown Live. Τον αγώνα κρατούσε στα χέρια της για την ομάδα της η έμπειρη Mickie James μέχρι που έγιναν tag από τις δύο πλευρές και άλλαξε τροπή το παιχνίδι με τις Alexa Bliss & Naomi. Η Naomi εντυπωσίασε άλλη μια φορά το WWE Univere παίρνοντας την νίκη με παρόμοιο τρόπο όπως στο Royal Rumble.


SmackDown Tag Team Championship Open Challenge Match
The American Alpha (c) vs. The Usos vs. The Ascension vs. The Vaudevillains vs. The Breezango vs. Heath Slater & Rhyno

Σε ανοιχτή πρόκληση για τους ομαδικούς τίτλους προχώρησαν οι American Alpha. Τελικά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς εμφανίστηκαν όλες οι ομάδες του μπλε σόου και ξέσπασε ένα δυνατό brawl.


AJ Styles vs. Dean Ambrose

Δίχως καμία παρέμβαση του... James Ellsworth, οι AJ Styles και Dean Ambrose αναμετρήθηκαν στο main event του SmackDown Live υπό το βλέμμα του Baron Corbin, του The Miz και της Maryse που βρισκόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών. Ήταν μια κλασική αναμέτρηση που έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά αυτή την φορά με νικητή τον Phenomenal One αφού πέρασε μέσα από Styles Clash τον Intercontinental Champion. Ο λόγος; Πάει στους Corbin & Miz οι οποίοι τσακώθηκαν στο apron με αποτέλεσμα να τραβήξουν την προσοχή του Ambrose και να ηττηθεί.


Την τελευταία κουβέντα έδωσε ο Baron Corbin χτυπώντας με End of Days τους Dean Ambrose και The Miz, για να στείλει το μήνυμα ότι στο Elimination Chamber τα αστεία... τελειώνουν.


Αποτελέσματα SmackDown Live 31/01/2017:

- Οι Bray Wyatt & Randy Orton κέρδισαν τους John Cena & Luke Harper
- Η Carmella νίκησε την Delilah Dawson
- Ο Dolph Ziggler επικράτησε του Kalisto
- Οι Naomi & Becky Lynch επιβλήθηκαν κόντρα στις Alexa Bliss & Mickie James

- Ο AJ Styles υπερίσχυσε του Dean Ambrose

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη