SmackDown Live 14/02/2017: Η εποχή του Bray Wyatt


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του SmackDown Live μετά το Elimination Chamber Pay-Per-View, ένα αρκετά καλό επεισόδιο που άνοιξε τον ορίζοντα για την WrestleMania 33. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε από τον Bray Wyatt. Ο νέος WWE Champion έκανε ένα promo στο οποίο μίλησε για την νίκη του στο Elimination Chamber, ενώ μας καλωσόρισε στην νέα εποχή, την εποχή του Wyatt. Τότε τον σταμάτησε ο John Cena μέσα σε σκληρές αποδοκιμασίες από το WWE Universe, ο "Champ" τόνισε πως μπορεί όντως να άξιζε το WWE Championship αλλά κανείς δεν το αξίζει όσο αυτός, έτσι, ζήτησε το rematch που δικαιούται. Με την σειρά του, ο AJ Styles παρενέβη στην αρένα του μπλε σόου και ισχυρίζεται ο,τι εφόσον έχει κερδίσει επανειλημμένες φορές τον John Cena, ήρθε η στιγμή να κερδίσει και τον "Eater of the Worlds" ώστε να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο πίσω στα χέρια του. Εκείνη την στιγμή, ο General Manager του SmackDown Live, Daniel Bryan, επισήμανε πως στο αποψινό (σ.σ. χθεσινό) επεισόδιο θα δούμε Triple Threat Match για το WWE Championship ανάμεσα στους Bray Wyatt, John Cena, και AJ Styles.


The American Alpha vs. The Ascension

Έπειτα περνάμε στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, όπου οι ομαδικοί πρωταθλητές αντιμετώπισαν τους Ascension σε ένα non-title match. Οι ομάδα των Konnor & Viktor φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της, καθώς το πάλεψε αρκετά και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη. Παρ' όλα αυτά οι American Alpha έφυγαν νικητές μετά το Grand Amplitude στον Konnor.


Dean Ambrose vs. James Ellsworth

Στα backstage, ο Dean Ambrose έψαχνε τον Baron Corbin ο οποίος του κόστισε το Elimination Chamber Match, αλλά τελικά αντί για τον "Lone Wolf" έπεσε επάνω στον... James Ellsworth. Ο Daniel Bryan τότε εμφανίστηκε ανάμεσά τους και όρισε το "Dean Ambrose vs. James Ellsworth" εφόσον ο Corbin απουσίαζε από το χθεσινό επεισόδιο.


Ο Ellsworth έχοντας την Carmella στο πλευρό του εμφανίστηκε πρώτος στην αρένα, και κάλεσε έξω τον Ambrose, τότε, εμφανίστηκε ο Corbin και έσυρε το χτυπημένο σώμα του Intercontinental Champion στο apron. Όλα τελείωσαν όταν ο Baron έριξε επάνω στο table τον Dean.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για Nikki Bella - Natalya

Προχωράμε και πάλι στα backstage όπου η Nikki Bella ζήτησε να κάνει κάτι ο Daniel Bryan ώστε να σταματήσουν οι επανειλημμένες επιθέσεις εις βάρος της από την Natalya. Τότε η Nattie παρενέβη για να ξεσπάσει ένας καυγάς όπου χρειάστηκαν οι security να τις ξεχωρίσουν. Τελικά, μέσα στον θυμό του ο GM ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα λύσουν - οριστικά - τις διαφορές τους σε ένα Falls Count Anywhere Match.


Mickie James vs. Becky Lynch

Επαναληπτικό αγώνα του Elimination Chamber είχαν οι Mickie James και Becky Lynch, θυμίζουμε ο,τι στο προηγούμενο ματς είχε κερδίσει η Becky Lynch. Για την ιστορία, η James έπαιξα "βρώμικα" και πέρασε μέσα από το Mick Kick την Lynch για να πάρει το αίμα της πίσω.


Feel The Glow

Η Renee Young προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από την νέα SmackDown Women's Champion, Naomi. Η Naomi ευχαρίστησε το WWE Universe για την υποστήριξή του, και τόνισε πως θα πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην πατρίδα της, το Ορλάντο, όπου και εκεί θα διεξαχθεί η WrestleMania 33. Εκείνη τη στιγμή την διέκοψε η Alexa Bliss και της έδωσε διορία να της δώσει επαναληπτικό αγώνα για τον τίτλο της μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αλλιώς δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα.


Triple Threat Match για το WWE Championship
John Cena vs. Bray Wyatt (c) vs. AJ Styles

Και φτάσαμε στο main event της βραδιάς, όπου είδαμε Triple Threat Match για το WWE Championship. Λίγο πριν μπει στο ρινγκ ο Bray Wyatt, ο Luke Harper εμφανίστηκε μπροστά του και του επιτέθηκε, ο "αδύναμος" Wyatt προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω αλλά τον "αποτελείωσε" μετά από ένα δυνατό Superkick. Ωστόσο, οι Styles και Cena είχαν ένα επιπλέον πλεονέκτημα να κερδίσουν.


Στα του αγώνα, είδαμε αρκετά όμορφα highlights όπως αυτό με τον Styles να περνάει τον Bray μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών, όχι μία αλλά δύο φορές, επίσης, είδαμε τον Cena να περνάει μέσα από Attitude Adjustment τον Bray Wyatt όμως ο πρωταθλητής και πάλι άντεξε.


Προς το τελείωμα της αναμέτρησης, ο "Leader of Cenation" επιχείρησε να σταματήσει τον "Phenomenal One" την στιγμή που πήγε να εκτελέσει το Phenomenal Forearm, έτσι, όταν γύρισε πίσω τον περίμενε ο Bray Wyatt ο οποίος τον χτύπησε με Sister Abigail για να παραμείνει WWE Champion.


Μετά τον αγώνα στην αρένα εισήλθε ο Randy Orton. Ο νικητής του Royal Rumble ξεκαθάρισε πως σαν πιστός του Bray Wyatt δεν έχει το θάρρος να τον αντιμετωπίσει στην WrestleMania, παρά μόνο να τον ακολουθήσει στο πλευρό του, έτσι πανηγύρισαν οι δυο τους.


Αποτελέσματα SmackDown Live 14/02/2017:

Οι American Alpha κέρδισαν τους Ascension
Το "Dean Ambrose vs. James Ellsworth" δεν ξεκίνησε ποτέ
Η Mickie James νίκησε την Becky Lynch
Ο Bray Wyatt επικράτησε των John Cena & AJ Styles

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη