RAW 20/02/2017: Ο Braun Strowman δεν πέφτει!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Monday Night Raw που διεξήχθη στο Los Angeles. Ας παρακολουθήσουμε τι έγινε λοιπόν.


Το επεισόδιο άνοιξε με τον WWE Universaln Champion Kevin Owens να βρίσκεται στο κέντρο του ρινγκ. O champ είπε πως όλα τα φώτα πλέον είναι στραμμένα επάνω του και πως όταν ήταν νέος αν του έλεγε κάποιος πως θα αντιμετώπιζε τον Goldberg δεν θα το πίστευε. Συνέχισε το promo του λέγοντας πως στο Fastlane θα αποδείξει στον γιο του Goldberg καθώς και σε όλους τους fans πως οι superheroes δεν υπάρχουν. Τελειώνοντας, πήγε να αναφέρει κάτι για τον Chris Jericho αλλά...του έπεσε το μικρόφωνο!


Cesaro & Sheamus vs. Big Cass & Enzo Amore (No1. Contender match για το Raw Tag Team Championship)

Και ξεκινάμε. Οι Enzo Amore και Big Cass μετά από καιρό έχουνε πλέον την ευκαιρία να γίνουν Raw Tag Team Champions αφού επικράτησαν των πρώην πρωταθλητών Cesaro kai Sheamus. Αντίπαλοι τους θα είναι οι Raw Tag Team Champions Karl Anderson και  Luke Gallows στο Fastlane. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Sheamus αγανακτισμένος επιτέθηκε με Brogue kick στον Enzo Amore που πανηγύριζε την νίκη της ομάδας του.


The Brian Kendrick vs. Akira Tozawa

Περνάμε στην Cruiserweight Division. O αγώνας μεταξύ Kendrick και Tozawa δεν άρχισε ποτέ. Ο λόγος; Μια χειραψία. Ναι, μια χειραψία που αρνήθηκε να κάνει ο Akira Tozawa με αποτέλεσμα ο Brian Kendrick να εκνευριστεί και να του επιτεθεί βάναυσα αφήνοντας τον ανήμπορο να αγωνιστεί.


Roman Reigns vs. Karl Anderson (c) και Luke Gallows (c) (2v1 Handicap Match)

Σε επανάληψη του ματς της προηγούμενης εβδομάδας, ο Roman Reigns ξαναντιμετώπισε τους πρωταθλητές Raw Tag Team. O αγώνας κυλούσε ομαλά μέχρι που ο Luke Gallows άρπαξε μια καρέκλα, ο Roman Reigns απέκρουσε το χτύπημα και ο The Guy χτύπησε με την ίδια καρέκλα τους πρωταθλητές προκαλώντας DQ.


The New Day vs. Rusev & Jinder Mahal

Σ' έναν τυπικό... Raw αγώνα, οι New Day επικράτησαν των "κακών" Rusev και Jinder Mahal.


Ο Neville και ο "Gentleman" Jack Gallagher υπογράφουν συμβόλαιο για τον αγώνα τους.

Ο Jack Gallagher κατάφερε και κέρδισε τον TJ Perkins την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε το "εισιτήριο" για το Fastlane όπου θα αντιμετωπίσει τον Cruiserweight champion Neville. Το μόνο παρατράγουδο της στιγμής ήταν η δικαιολογημένη επίθεση του Gallagher στο τέλος μετά από ένα υποτιμητικό promo του Neville.


Nia Jax vs. Sarah Pierce

Η... προπόνηση της Nia Jax ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά το τελικό pinfall της στην Sarah Pierce!


Bayley's Celebration!

Η πρώτη είσοδος της Bayley ως Raw Women's champion ήταν πανηγυρικός και η πρωταθλήτρια αποθεώθηκε. Η Bayley έκανε ένα promo αναφερόμενη στον τόπο όπου μεγάλωσε, την Καλιφόρνια καθώς ευχαρίστησε και τον πατέρα της για την υποστήριξη. Η Stephanie McMahon δεν παρέλειψε να παραβρεθεί, λέγοντας της πως κέρδισε ύπουλα λόγω της παρέμβασης της Sasha Banks. Γι' αυτόν τον λόγο η Stephanie θεώρησε πως πρέπει να αφαιρέσει τον τίτλο από την Bayley!

Τότε επενέβη η Sasha Banks η οποία προσπάθησε να πείσει την Bayley να μην ακούσει την Stephanie McMahon την οποία αποκάλεσε "σκουπίδι". Η τελική απόφαση της Bayley για αν θα παραδώσει τον τίτλο της στην Stephanie ήταν ξεκάθαρος:“Hell no, I’m not giving up this RAW Women’s Championship!”. Η Charlotte εμφανίστηκε λέγοντας πως η Sasha Banks είναι η αιτία που η Bayley είναι πρωταθλήτρια. Η Sasha Banks της είπε να σκάσει και την προκάλεσε να γίνει ματς μεταξύ τους, με την Queen να αποδέχεται!


Sasha Banks vs. Charlotte Flair

Η κακή παράδοση της Charlotte σε επεισόδια Raw συνεχίστηκε. Κατά την διάρκεια του αγώνα, η Dana Brooke επιχείρησε να επέμβει στον αγώνα αλλά η Bayley την σταμάτησε πριν γίνει κάτι τέτοιο.  Η Boss μετά από έναν ωραίο αγώνα κατάφερε και πήρε την νίκη με Bank Statement. Μετά το τέλος του αγώνα, η νικήτρια πανηγύρισε με την πρωταθλήτρια Bayley!


Kevin Owens vs. Sami Zayn

Όπως ενημερώθηκε νωρίτερα στα Backstage o Kevin Owens θα αντιμετώπιζε τον Sami Zayn. O Zayn καθώς έκανε την είσοδο του στο ρινγκ δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από τον Samoa Joe αφήνοντας τον knockout. Παρόλ' αυτά ο αγώνας έγινε κανονικά με τον Kevin Owens ίσως να παίρνει την πιο εύκολη νίκη στην καριέρα του αφού ο Sami Zayn ήταν ήδη εξουθενομένος μετά την επίθεση του Joe.


Braun Strowman vs. Big Show


Φτάνουμε στο main event που είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα! Giant vs Giant! Επρόκειτο για μεγάλη μάχη καθώς και οι 2 είναι κυρίαρχοι ο καθένας στην δική του...era! Στα του αγώνα, το ματς ήταν πολύ καλός, καλύτερος από ότι περιμέναμε! Για την ιστορία νικήτρια..era ήταν η νέα, ο Braun Strowman κέρδισε τον Big Show. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Roman Reigns επιτέθηκε στον νικητή Braun Strowman χωρίς ωστόσο επιτυχία για δεύτερο συνεχόμενο Monday Night Raw! Ο Braun Strowman δεν πέφτει!


Αποτελέσματα του Monday Night Raw 20/02/2017:

Οι Enzo Amore & Big Cass κέρδισαν τους Cesaro & Sheamus (οι Amore και Cass έγιναν No. 1 contenders για το Raw Tag Team Championship)
Οι Luke Gallows & Karl Anderson νίκησαν τον Roman Reigns (με DQ)
Οι New Day κέρδισαν τους Rusev & Jinder Mahal
H Nia Jax επικράτησε της Sarah Pierce
H Sasha Banks νίκησε την Charlotte Flair
O Kevin Owens κέρδισε τον Sami Zayn
O Braun Strowman επικράτησε του Big Show

Παρακολουθήστε το επεισόδιο εδώ:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη