RAW 13/02/2017: Το σήκωσε η Bayley!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw που διεξήχθη στο Las Vegas. Ας παρακολουθήσουμε τι έγινε λοιπόν.


Το επεισόδιο άνοιξε η Comisioner of Raw, Stephanie McMahon καλωσορίζοντας το WWE Universe στο Las Vegas. Πριν προλάβει να πει το οτιδήποτε άλλο, ο Roman Reigns έκανε την εμφάνιση του και ζήτησε τον Braun Strowman! H Stephanie McMahon ωστόσο το αρνήθηκε. Αντ' αυτού η Stephanie όρισε 2vs1 handicap match μεταξύ του Roman Reigns και των Raw Tag Team champions Karl Anderson and Luke Gallows οι οποίοι εμφανίστηκαν νωρίτερα!



Karl Anderson and Luke Gallows vs Roman Reigns (2vs1 Handicap match)

O πρώτος αγώνας της βραδιάς είναι γεγονός. Το match ξεκίνησε ομαλά, ωστόσο δεν έληξε όπως αναμέναμε με κάποιο pinfall ή submission. Ο Roman Reigns πήρε την νίκη λόγω DQ που προκάλεσαν οι πρωταθλητές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Roman άρπαξε μια καρέκλα και κατάφερε να διώξει τους champs!


Kofi Kingston vs Bo Dallas

O Bo Dallas μπήκε στο ρινγκ και δήλωσε χαρούμενος που ο αδερφός του (Bray Wyatt) είναι πλέον πρωταθλητής. Οι New Day μπαίνουν στο ρινγκ και ορίζεται αγώνας μεταξύ των Kofi Kingston και Bo Dallas. Ο Τζαμαικανός πήρε την νίκη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μετά το τέλος του αγώνα, οι New Day "έλουσαν" τον Dallas με τα δημητριακά τους.


Jack Gallagher vs Noam Dar

O No1 Contender Jack Gallagher πήρε την νίκη απέναντι στον Noam Dar για τον χρησμό του Cruiserweight Division. Στο τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ο Cruiserweight champion Neville στέλνοντας μήνυμα στον Jack Gallagher για το μεταξύ τους ματς στο Fastlane!


Το ντεμπούτο της Emmalina.

Αναβλήθηκε μία. Αναβλήθηκε δύο αλλά τελικά βγήκε άσπρος καπνός! Η Emmalina έκανε το ντεμπούτο της στο Monday Night Raw. Ωστόσο δεν αγωνίστηκε, εμφανίστηκε στην σκηνή, έκανε ένα promo λιγότερο των 5 λεπτών λέγοντας πως το κοινό θα περιμένει να κάνει το makeover από Emmalina σε Emma και... αποχώρησε!


Braun Strowman vs Mark Henry

Τερατομαχία! Braun Strowman και Mark Henry στο ίδιο ρινγκ. Ωστόσο ο νέος είναι ωραίος. Ο Braun Strowman πήρε την νίκη απέναντι στον..."παλιό" Mark Henry. Μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε  ο Roman Reigns και έτρεξε επιθετικά προς τον Braun Strowman. Ωστόσο η επίθεση αυτή αποκρούστηκε από το τέρας του Raw και ο Reigns έμεινε στο καβάτζο!


Rusev vs Sami Zayn

Ο Rusev αντιμετώπισε ξανά τον Sami Zayn μετά από το μεταξύ τους ματς στις 7 Νοεμβρίου 2016. Εκεί ο Βούλγαρος ηττήθηκε από τον Καναδό. Το ίδιο έγινε και στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) Raw όπου ο Sami Zayn πήρε την νίκη με Helluva Kick!


Ο Samoa Joe επιτίθεται στον Sami Zayn

Μετά το νικηφόρο του αγώνα με τον Rusev ο Sami Zayn έδωσε συνέντευξη στην Dasha. Ο Sami σχολίασε τα υποτιμητικά λόγια για τον ίδιο από τον Samoa Joe. Αυτό έκανε τον Joe να βγει στην σκηνή και να επιτεθεί στον Samo Zayn αφήνοντας τον στο πάτωμα.


Akira Tozawa vs Ariya Daivari

Επόμενος αγώνας για το Raw επόμενος αγώνας και για το Cruiserweight Division. Το 2-0 έκανε στην καριέρα του στο Raw ο Akira Tozawa νικώντας και τον Ariya Daivari!


The Festival of Friendship των Chris Jericho και Kevin Owens.

O Chris Jericho μέσα στην χαρά του πρόσφερε στον φίλο του, Kevin Owens ένα χρυσό αγαλματίδιο αξίας 7000 δολαρίων και έναν πίνακα-παρωδία του πίνακα Μιχαήλ Άγγελου "Η δημιουργία του Αδάμ". Ο Kevin Owens δεν φάνηκε να είναι τόσο ευχαριστημένος. O Y2J προσπάθησε να κάνει τον φίλο του πιο χαρούμενο καλώντας τον καλύτερο ταχυδαχτυλουργό του Las Vegas αλλά μάταια.

Ο Jericho τα' παιξε όλα για όλα και κάλεσε τον ίδιο τον Goldberg να εμφανιστεί. Ακούστηκε η μουσική του Goldberg αλλά αντ' αυτού εμφανίστηκε ο...Gillberg!! Ο Kevin Owens του επιτέθηκε και τον έστειλε...αδιάβαστο. Ο univesral champion δυσανασχέτησε ακόμη περισσότερο.Μετά από ένα αρκετά συγκινητικό promo του Y2J, o Kevin Owens τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα κουτί. Ο Jericho το άνοιξε και μέσα είχε μια νέα λίστα "The list of KO". Μετά από αυτό, ο Kevin Owens επιτέθηκε με μανία στον Chris Jericho. Στο τέλος τον πέταξε πάνω στην μαρκίζα του Festival of Frienship.


Cesaro vs Enzo Amore

Μετά από ένα σύντομο promo των Enzo Amore & Big Cass και Sheamus & Cesaro, ορίστηκε αγώνας μεταξύ των..2 πρωταγωνιστών, Cesaro και Enzo Amore. Ωραίος αγώνας από 2 ταλαντούχους superstars με νικητή τον Swiss Superman!


Charlotte Flair vs Bayley (για το Raw Women's Championship)

Φτάνουμε στο main event της βραδιάς. Η Bayley είχε την ευκαιρία να κατακτήσει εκ νέου το Womens championship μετά την ήττα της στο Royal Rumble από την Charlotte. O αγώνας ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και κατά την γνώμη μου υποψήφιο ματς της χρονιάς! Κατά την διάρκεια του αγώνα, η Dana Brooke προσπάθησε πολλές φορές να αποσπάσει την προσοχή της Bayley για να δώσει πλεονέκτημα στην Charlotte. Το κατάφερε σε αρκετές φάσεις αλλά δίχως αποτέλεσμα. Σωτήρια ήταν η επέμβαση της Sasha Banks όπου πρώτα χτύπησε την Brooke και στην συνέχεια ύπουλα χτύπησε την Charlotte με μια πατερίτσα δίνοντας την ευκαιρία στην Bayley να εκτελέσει το Belly to Bayley και να πάρει την νίκη. Η νίκη έδωσε στην Bayley το πρώτο της τίτλο στο WWE! Συγχαρητήρια στην Bayley!



Τα αποτελέσματα του Raw 13/02/2017:
  • O Roman Reigns κέρδισε τους Karl Anderson και Luke Gallows
  • O Jack Gallagher επικράτησε του Noam Dar
  • Ο Braun Strowman νίκησε τον Mark Henry
  • O Sami Zayn κέρδισε τον Rusev
  • O Akira Tozawa νίκησε τον Ariya Daivari
  • O Cesaro επικράτησε του Enzo Amore
  • H Bayley κέρδισε την Charlotte Flair (νέα WWE Raw Women's Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη