Νεότερα σχετικά με τον τραυματισμό της Naomi


Όπως παρακολουθήσατε στο επεισόδιο του SmackDown Live αυτής της εβδομάδας, η Naomi υποχρεώθηκε από τον Daniel Bryan να εγκαταλείψει το SmackDown Women's Championship, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα της για τον τίτλο εναντίον της Alexa Bliss στο Elimination Chamber.

Με την εξέλιξη αυτή, η Alexa Bliss επικράτησε της Becky Lynch στον αγώνα που όρισε ο General Manager του SmackDown Live και κατέκτησε για δεύτερη φορά το SmackDown Women's Championship στην καριέρα της.

Αναφορικά με την Naomi, πιθανολογείται πως ο τραυματισμός που αποκόμισε στο αριστερό της γόνατο από το Elimination Chamber οφείλεται στο Split-Legged Moonsault με το οποίο νίκησε την Alexa Bliss και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Οι ιθύνοντες του WWE ήλπιζαν πως η Naomi θα επέστρεφε αυτήν την εβδομάδα, όμως ο τραυματισμός της είναι σοβαρότερος από ότι αναμενόταν. Σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter, o τραυματισμός αυτός είναι παρόμοιος με τον πρόσφατο του Seth Rollins.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Naomi θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην WrestleMania 33 αλλά η ανάρρωσή της δεν θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα. Ο Dave Meltzer υποστήριξε στο τελευταίο Wrestling Observer Radio ότι η πρώην πρωταθλήτρια είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.



Για το Ringside House,
efthimis101
Νεότερη Παλαιότερη