ELIMINATION CHAMBER 2017: FOLLOW THE BUZZARDS!


Με επιτυχία και πολλές αλλαγές ολοκληρώθηκε το Elimination Chamber 2017. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ του τελευταίου PPV του SmackDown Live πριν την WrestleMania 33.


Kickoff Match
Mojo Rawley vs. Curt Hawkins

Στον μοναδικό αγώνα του Kickoff, όπως ήταν αναμενόμενο ο Mojo Rawley επικράτησε του Curt Hawkins σε έναν σχετικά σύντομο αγώνα χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.



Becky Lynch vs. Mickie James

Στον πρώτο αγώνα του κύριου σόου, η Becky Lynch αντιμετώπισε την θρυλική Mickie James. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε η James κρατούσε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια της, μέχρι που μετά από ένα λάθος της η Lynch την εκμεταλλεύτηκε και έκανε ένα έξυπνο Roll-Up για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Apollo Crews & Kalisto vs. Dolph Ziggler

Πριν προλάβει να κάνει την είσοδό του ο Kalisto, ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε και του επιτέθηκε ώστε να μην μπορέσει να αγωνιστεί και να διευκολύνει το εμπόδιο του σε one on one κόντρα στον Apollo Crews. Τελικά, κατά την διάρκεια του αγώνα ο μασκοφόρος παλαιστής επέστρεψε στην αρένα και βοήθησε τον Crews να πάρουν την νίκη με καθαρό pinfall. Έπειτα ο Ziggler επιτέθηκε και στους δύο για να αποχωρήσει.



SmackDown Tag Team Championship Turmoil Match

Πρώτοι εμφανίστηκαν οι Heath Slater και Rhyno οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον απαραίτητο τρόπο ώστε να αποκλείσουν τους Breezango και τους Vaudevillains. Στη συνέχεια, οι Slater & Rhyno αποκλείστηκαν από τους The Usos αλλά οι Usos αποκλείστηκαν από τους American Alpha. Στο τέλος έμειναν οι Ascension οι οποίοι φάνηκαν πως είχαν ελπίδες, μα όλα τελείωσαν μετά το Grand Amplitude για να παραμείνουν SmackDown Tag Team Champions.



Natalya vs. Nikki Bella

Ούτε τώρα κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματά τους οι Nikki Bella και Natalya, καθώς η αναμέτρησή τους τελείωσε με Double Countout. Η Natalya βέβαια ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά την στιγμή που το τελικό καμπανάκι χτύπησε αυτή ήταν που έφυγε τρέχοντας για να "σωθεί".



Luke Harper vs. Randy Orton

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στα ρινγκ του WWE (και όχι μόνο) έκανε ο Luke Harper, ο οποίος αντιμετώπισε τον νικητή του Royal Rumble 2017, Randy Orton σε έναν βίαιο αγώνα με αρκετά όμορφα spots & highlights. Ο "New Face of Desolation" έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά ο "Apex Predator" έκανε την ανατροπή χτυπώντας τον με RKO για το τελικό αποτέλεσμα.



SmackDown Women's Title Match
Alexa Bliss (c) vs. Naomi

Πριν το μεγάλο main event της βραδιάς, είδαμε το SmackDown Women's Championship Match ανάμεσα στις Naomi και Alexa Bliss. Σχετικά όμορφη αναμέτρηση, με την Alexa να επιχειρεί το Twisted Bliss το οποίο βγήκε λανθασμένο, έτσι, η Naomi ήταν αυτή που πήρε την νίκη και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο με το WWE.



Elimination Chamber Match για το WWE Championship

Και περνάμε στο μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον κομμάτι της βραδιάς, το Elimination Chamber Match. Πρώτοι ξεκίνησαν οι John Cena και AJ Styles, έπειτα την σκυτάλη πήρε ο Dean Ambrose, στη συνέχεια ο Bray Wyatt, μετά εμφανίστηκε ο Baron Corbin, ενώ τελευταίος επιλέχθηκε ο The Miz. Ο πρώτος αποκλεισμός της βραδιάς ήρθε από τον Dean Ambrose με Roll-Up κόντρα στον Baron Corbin, έτσι, ο "Lone Wolf" τα πήρε στο... κρανίο, και επιτέθηκε στον "Lunatic Fringe" με αποτέλεσμα ο Miz να βρει την ευκαιρία και να αποκλείσει τον Dean Ambrose από τον αγώνα.


Από τον αγώνα αποχώρησε και ο Miz αφού τον απέκλεισε ο John Cena έπειτα από ένα δυνατό Attitude Adjustment. Ωστόσο, στο τελείωμα έμειναν οι John Cena, AJ Styles, και Bray Wyatt. Ο "Eater of the Worlds" σόκαρε τον κόσμο καθώς απέκλεισε τον WWE Champion από τον αγώνα, για να μείνει μόνος του με τον "Phenomenal One", έτσι την στιγμή που ο Styles πήγε να χτυπήσει τον Bray με Phenomenal Forearm τότε αυτός το έκανε reversal σε... Sister Abigail (!). Ο διαιτητής μέτρησε 3 χτυπήματα και ο Bray Wyatt στέφθηκε νέος WWE Champion, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πλέον θα αντιμετωπίσει τον συνεργάτη του, Randy Orton στην WrestleMania 33.


Αποτελέσματα Elimination Chamber 2017:

Ο Mojo Rawley νίκησε τον Curt Hawkins
Η Becky Lynch νίκησε την Mickie James
Οι Kalisto & Apollo Crews νίκησαν τον Dolph Ziggler
Οι American Alpha επικράτησαν στο SD Tag Team Championship Turmoil Match
Το "Natalya vs. Nikki Bella" τελείωσε με Double Countout
Ο Randy Orton επικράτησε του Luke Harper
Η Naomi υπερίσχυσε της Alexa Bliss (νέα SmackDown Women's Champion)
Ο Bray Wyatt κέρδισε το Elimination Chamber Match (νέος WWE Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη