AJ Styles για John Cena: ''Είναι ο κορυφαίος''


Στο τελευταίο επεισόδιο του εβδομαδιαίου διαδικτυακού show του, ο Sean Waltman (X-Pac) αναφέρθηκε στα τελευταία τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο WWE.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Waltman αποκάλυψε ότι σε μια συζήτηση που είχε πρόσφατα με τον AJ Styles στο περιθώριο ενός show του WWE, ο ''Phenomenal'' εξέφρασε την άποψη ότι ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, John Cena, είναι ο καλύτερος performer που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία του pro wrestling.

Παράλληλα, ο Waltman σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown Live, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Cena ήταν εκείνος που επέμεινε να κάνει over τον Bray Wyatt, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι βέβαιος γι' αυτό.

Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Waltman:

''Ήρθε ο Styles και μου είπε ''Παρακολουθώ το show σου'', ενώ συνέχισε λέγοντας ''Ήθελα να σου πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα είπες για τον Cena. Είναι όντως ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή. Είσαι 100% σωστός. Όσοι διαφωνούν και έχουν διαφορετική άποψη, απλά δεν γνωρίζουν τον Cena, ή δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί του εντός ρινγκ.''




Για το Ringside House,
Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Νεότερη Παλαιότερη