SUMMERSLAM 2016: Ο VIPERSLAYER ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΟΧΙΑ!


Ιστορία έγραψε με χρυσά γράμματα ο Finn Balor, δεν έχει αντίπαλο ο Dean Ambrose, η θητεία της Charlotte μόλις ξεκίνησε, ο Brock Lesnar κατασπάραξε τον Randy Orton και τον Shane McMahon. Αυτά τα λόγια μπορούμε να κρατήσουμε στο μυαλό μας από το δραματικό SummerSlam 2016.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

KICKOFF

Στο panel βρισκόντουσαν οι Renee Young, Booker T, Jerry "The King" Lawler, και Lita οι οποίοι παρουσίασαν τους αγώνες της βραδιάς ενώ δεν παρέλειψαν να μοιράσουν τις προβλέψεις τους μαζί μας. Ακολούθησαν και μερικές συνεντεύξεις στα παρασκήνια από Jericho και Owens.

12-Man Tag Team Kickoff Match
The American Alpha & The Hype Bros & The Usos vs. The Breezango, The Ascension & The Vaudevillains

Ο πρώτος αγώνας του Kickoff ήταν αυτός με την Tag Team Division του SmackDown. Είδαμε μια καλή αναμέτρηση (για Kickoff) με τους American Alpha, The Usos, και The Hype Bros να φεύγουν νικητές από το Grand Amplitude των Gable & Jordan και στην συνέχεια το Splash των Usos.


Tag Team Kickoff Match
Sami Zayn & Neville vs. The Dudley Boyz

Στο δεύτερο Kickoff Match της βραδιάς, είδαμε τους Dudley Boyz να συνεχίζουν τις απροσεξίες που τους κοστίζουν τις νίκες, αφού ηττήθηκαν από τους Neville και Sami Zayn με Helluva Kick και Red Arrow στον Bubba Ray Dudley.


Best of 7 Series Kickoff Match
Cesaro vs. Sheamus

Τρίτος και τελευταίος αγώνας για το Kickoff ήταν αυτός μεταξύ Sheamus και Cesaro. Ο Ιρλανδός τις τελευταίες εβδομάδες έχει ένα αρνητικό σερί με ήττες ωστόσο αυτή την φορά κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Ελβετό με ένα δυνατό Brogue Kick.


MAIN-SHOW

Tag Team Match
Enzo Amore & Big Cass vs. Chris Jericho & Kevin Owens

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου είδαμε την αναμέτρηση των Amore, Cass, Jericho, και Owens! Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά αυτοί που έκαναν τη διαφορά στον αγώνα ήταν οι Jeri-KO καθώς πήραν την νίκη με τον Prizefighter να σηκώνει τον Enzo για Pop-Up Powerbomb και στον αέρα να τον χτυπάει με Codebreaker ο Best In The World.


Women's Championship Match
Sasha Banks (c) vs. Charlotte

Με ανοιχτό το στόμα άφησε το WWE Universe της Νέας Υόρκης και όχι μόνο η Charlotte, η οποία κράτησε το αήττητο στα Pay-Per-Views με νίκη κόντρα στην Sasha Banks για να στεφθεί και νέα Women's Champion.


Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Apollo Crews

Σε έναν αρκετά σύντομο (και ανούσιο) αγώνα ο The Miz έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη Maryse διατήρησε το Intercontinental Championship γύρω από την μέση του, με Skull Crushing Finale στον Apollo Crews.


Singles Match
John Cena vs. AJ Styles

Με διαφορά στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, ο John Cena έβαλε όλες τις δυνάμεις του εκτελώντας 2 Attitude Adjustments (ένα από την κορυφή του κόρνερ) στον AJ Styles αλλά έγιναν KickOut. Με την σειρά του ο Phenomenal του μοίρασε ένα Styles Clash και ένα Phenomenal Forearm τα οποία έγιναν και αυτά KickOut στα δύο χτυπήματα. Τελικά το αποτέλεσμα ήρθε με τον AJ Styles νικητή επιχειρώντας το 3ο Phenomenal Forearm. Στην συνέχεια ο John Cena δέχτηκε τα χειροκροτήματα του κοινού αφήνοντας το περιβραχιόνιο "Never Give Up" στο ρινγκ.


Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. Gallows & Anderson

Ο αγώνας για τα Tag Team Championships έληξε με νικητές τους Gallows & Anderson καθώς ο Big E έκανε παρέμβαση στον αγώνα προκαλώντας το DQ. Η παρέμβαση έγινε την στιγμή που οι heels επιχείρησαν να επιτεθούν στον Jon Stewart (ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό των πρωταθλητών).


WWE Championship Match
Dean Ambrose (c) vs. Dolph Ziggler

Περισσότερα πράγματα φάνηκε να περίμεναν οι οπαδοί στο WWE Championship Match το οποίο έγινε πριν το United States και το WWE Universal. Συγκεκριμένα ο τίτλος δεν άλλαξε χέρια καθώς ο Dean Ambrose επικράτησε του Dolph Ziggler με Dirty Deeds.


Tag Team Match
Carmella & Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Alexa Bliss & Nikki Bella

Την επιστροφή της στο WWE μετά από αρκετό καιρό πραγματοποίησε η Nikki Bella η οποία αντικατέστησε την θέση της τιμωρημένης Eva Marie για να κερδίσουν τις Naomi, Carmella, και Becky Lynch.


WWE Universal Championship Match
Finn Bálor vs. Seth Rollins

Τις αποδοκιμασίες του κοινού δέχτηκε ο νέος WWE Universal τίτλος που μας παρουσίασε το WWE κατά την διάρκεια του SummerSlam. Συγκεκριμένα είναι η ίδια έκδοση με το WWE Championship και το Women's Title.


Ωστόσο, ο Finn Bálor έγραψε ιστορία κερδίζοντας τον Seth Rollins για να γίνει ο πρώτος Superstar που κερδίζει παγκόσμιο τίτλο πρώτο του Pay-Per-View.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Roman Reigns

Η μάχη για το United States Title δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ Reigns - Rusev. Και τελικά μέσα από πολύ... ξύλο, ο Big Dog ήταν αυτός που αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά χτυπώντας στο ringside με Spear τον Βούλγαρο πρωταθλητή.


Singles Match
Brock Lesnar vs. Randy Orton

Στο main event του SummerSlam είδαμε τον Brock Lesnar να σφυροκοπεί το κεφάλι του Randy Orton και να κερδίζει τον αγώνα με TKO, αξίζει να σημειωθεί πως ο Viper ξέσπασε σε σοβαρή αιμορραγία με σκίσιμο στο κεφάλι.


Όταν η αναμέτρηση τελείωσε, ο Shane McMahon ήρθε στην αρένα για να δει την κατάσταση του Apex Predator, μα εκείνη την στιγμή είδε τον εφιάλτη με τα... μάτια του, διότι ο Beast Incarnate τον χτύπησε με ένα δυνατό F-5 αφήνοντάς τον ξερό στο καναβάτσο.


Δείτε όλο το Pay-Per-View παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη