SMACKDOWN 16/08/2016: Οδόντα αντί οδόντος !


Απαντήσεις έδωσαν στο εβδομαδιαίο SmackDown οι Βετεράνοι, Randy Orton και John Cena αντίστοιχα στους Brock Lesnar και AJ Styles στο τελευταίο επεισόδιο πριν το SummerSlam, επέστρεψε η Naomi, μονόδρομος για Dolph Ziggler, εγκατέλειψε τον Erick Rowan ο Bray Wyatt.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Το επεισόδιο άνοιξε με τους Miz και Maryse να μας καλωσορίζουν στο MizTV. Καλεσμένος ήταν ο Dean Ambrose ο οποίος εισήλθε νωρίς-νωρίς στην αρένα, μαζί με τον Dolph Ziggler. Οι δύο Superstars μίλησαν ελεύθερα μπροστά στο κοινό για το ποιος θα καταφέρει να φύγει με το «χρυσό» από το Barclays Center αυτή την Κυριακή, την απάντηση έδωσε ο Ziggler με Superkick στον πρωταθλητή.


The American Alpha & The Usos & The Hype Bros vs. The Breezango & The Vaudevillains & The Ascension

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς πλούσιο θέαμα μας πρόσφεραν οι ομάδες του SmackDown Live, συγκεκριμένα είδαμε τους Jason Jordan και Chad Gable να είναι οι «leaders» της αναμέτρησης δίνοντας και την νίκη στην ομάδα τους με Grand Amplitude στον Aiden English.


Naomi vs. Eva Marie

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ (για άλλη μια φορά) καθώς η Eva Marie δεν εμφανίστηκε ποτέ, ωστόσο το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η ανανεωμένη επιστροφή της Naomi.


Heath Slater vs. Randy Orton

Ο Randy Orton με το βλέμμα του αφοσιωμένο στον Brock Lesnar, ηττήθηκε στον αγώνα του κόντρα στον Heath Slater από δική του απροσεξία με Disqualification. Ωστόσο δεν δίστασε να μοιράσει 2 German Suplexes στον αντίπαλό του και ένα RKO.


Dean Ambrose vs. Erick Rowan

Με τον Bray Wyatt να κάθεται στην καρέκλα του στο ringside, ο Erick Rowan ηττήθηκε με Dirty Deeds από τον WWE Champion. Στην συνέχεια ο Eater of the Worlds έδειξε την απογοήτευσή του εγκαταλείποντας τον Big Red με την μάσκα του.


Becky Lynch & Carmella vs. Natalya & Alexa Bliss

Στον τελευταίο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, οι babyfaces κατάφεραν να στεφθούν νικήτριες κόντρα στις Natalya και Alexa Bliss χάρις το Dis-Arm-Her της Becky Lynch στην Nattie.


John Cena vs. Alberto Del Rio

Για πρώτη φορά αντιμέτωποι μετά το Hell In A Cell, ο John Cena μέσα σε δύσκολες προσπάθειες πήρε μια αρκετά σημαντική νίκη που του δίνει δυνατό momentum ενόψει του SummerSlam κόντρα στον Μεξικανό, με Attitude Adjustment.


Όταν η αναμέτρηση τελείωσε, ο AJ Styles όπου βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών δεν δίστασε να τον χτυπήσει με Phenomenal Forearm, κάτι που οδήγησε σε ένα έντονο brawl. Το segment τελείωσε με τον 15-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να εκτελεί Attitude Adjustment στο Announce Table.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη