RAW 15/08/2016: Η αυτοκρατορία του Reigns μίλησε!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του RAW πριν το ετήσιο SummerSlam, ωστόσο είδαμε αρκετές εξελίξεις ανάμεσα στους Reigns - Rusev, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στο main event της βραδιάς σε ένα αρκετά εξελίσιμο Non-Title αγώνα.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε από τον Rusev και την Lana να ζητάνε από τον Roman Reigns να τους απολογηθεί για τις πράξεις του την περασμένη εβδομάδα όπου τους χάλασε την γαμήλια γιορτή. Ωστόσο, εμφανίστηκε ο Mick Foley για να ηρεμήσει τα πράγματα κλείνοντας έναν αγώνα στο main event της βραδιάς, όμως, ο τίτλος United States δεν θα είναι υπό διεκδίκηση.


Sami Zayn vs. Sheamus

Ο Sheamus έκανε μεγάλες προσπάθειες να πάρει αυτή την σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, αλλά τα σχέδια του τα χάλασε ο Sami Zayn κερδίζοντας τον Ιρλανδό αφού προηγηθεί η ασίστ του Cesaro και τον περάσει μέσα από Helluva Kick.


Στη συνέχεια ο ηττημένος δημιούργησε φασαρίες στα παρασκήνια με αποτέλεσμα ο General Manager του RAW να κλείσει το «Cesaro vs. Sheamus» για το SummerSlam.

The New Day vs. The Dudley Boyz

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας εμφανίστηκαν οι Gallows & Anderson ως γιατροί για να μελετήσουν τον "τραυματισμό" του Big E, κάτι που προκάλεσε θυμό στους Tag Team πρωταθλητές, ωστόσο κέρδισαν τους Dudleys με pinfall του Kofi Kingston.



Nia Jax vs. Rachel Levy

Χωρίς καμία απολύτως δυσκολία η Nia Jax έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα σε μια άγνωστη performer, ποια θα είναι η επόμενη «πελάτισσα» της ασταμάτητης Nia;


Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Brock Lesnar μαζί με τον Paul Heyman για να μιλήσουν για το ματς του Beast Incarnate στο SummerSlam κόντρα στον Randy Orton. Πριν προλάβει καν να αρχίσει το promo ο Heyman, ο Heath Slater τους διέκοψε ώστε να ζητήσει αγώνα από τον Brock Lesnar, και φυσικά ο 'Δήμαρχος της Suplex City' του μοίρασε μερικά German Suplexes και ένα F-5 ώστε να συνεχίσει το promo και να αποχωρήσει.


Kevin Owens vs. Big Cass

Εντάξει είναι κατανοητό να μην μπορείς να τα βάλεις με ένα τέρας σαν τον Big Cass, αλλά υπάρχουν τρόποι να τον ρίξεις κάτω. Συγκεκριμένα με τον Chris Jericho και τον Enzo Amore στο ringside η αναμέτρηση έληξε με Disqualification υπέρ του Cass καθώς του επιτέθηκαν οι 'Jeri-KO' με Superkick και Codebreaker.



The Shining Stars vs. Darren Young & Titus O'Neil

Προσπάθησαν να συμμαχήσουν μια φορά σωστά οι Titus και Darren, αλλά ο Young τα έκανε θάλασσα καθώς καταλάθος χτύπησε τον συμπαίκτη του, έτσι ο O'Neil τα πήρε στο κρανίο και τον πέρασε μέσα από Clash of the Titus για να δώσει την νίκη στους Πουερτορικανούς.


Neville vs. Jinder Mahal

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έκανε ο Jinder Mahal αυτή την εβδομάδα, και μάλιστα δεν τα κατάφερε κόντρα στον Neville αφού δέχτηκε την ταπεινή ήττα με Red Arrow.


Στην συνέχεια ο Seth Rollins ήρθε στο ρινγκ για να καλέσει έξω τον Demon King, ωστόσο η πρόκληση του έγινε δεκτή καθώς εμφανίστηκε ο Finn Balor με τον 'Demon King character' για να μοιράσει μερικές... ψηλές, στον αντίπαλό του για το SummerSlam 2016.


Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Golden Truth

Σε έναν αρκετά σύντομο αγώνα, οι Gallows & Anderson κέρδισαν τους Goldust και R-Truth με Magic Killer στον Goldust, στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι Xavier Woods και Kofi Kingston ενώ επιχείρησαν να τραυματίσουν με την βοήθεια του τρομπονιού τον Karl Anderson, όμως η προσπάθειά τους βγήκε αποτυχημένη.


Charlotte vs. Alicia Fox

Alicia Fox; Σοβαρά; Που χάθηκε αυτή;
Τέλος πάντων! Είδαμε μια ακόμη σύντομη αναμέτρηση με την Sasha Banks να βρίσκεται στο τραπέζι των σχολιαστών και την Charlotte να παίρνει την νίκη. Όταν η αναμέτρηση τελείωσε η Women's πρωταθλήτρια δέχτηκε την επίθεση της νικήτριας και της Dana Brooke.


Roman Reigns vs. Rusev

Ένας πάρα πολύ όμορφος αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στους δύο αντιπάλους για το ετήσιο SummerSlam. Ο αγώνας ήταν αρκετά σταθεροποιημένος και από τους δύο Superstars με τον Rusev να επιχειρεί όμορφες κινήσεις όπως το Diving Headbutt, τελικά, την νίκη πήρε ο Big Dog με Spear.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη