NXT TAKEOVER: BROOKLYN II: ΤΟΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕ...


Με νέο NXT Champion ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδινή τελετή του NXT TakeOver: Brooklyn II, στο οποίο είδαμε πανέμορφες αναμετρήσεις με τον Bobby Roode να κλέβει την παράσταση, και την Bayley να αποχαιρετά το κοινό του θυγατρικού Promotion με ήττα από την Asuka.

Austin Aries vs. No Way Jose

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Austin Aries κέρδισε τον No Way Jose με Last Chancery! Στην συνέχεια επιχείρησε να επιτεθεί στον ηττημένο αλλά εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο Hideo Itami για να σώσει τον Jose εκτελώντας το GTS (Go To Sleep) στον The Greatest Man That Ever Lived.


Ember Moon vs. Billie Kay

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο της Ember Moon στο NXT, η οποία στο πέρασμά της κέρδισε δίχως ιδιαίτερη δυσκολία την Billie Kay με ένα πανίσχυρο Twisting Stunner.


Bobby Roode vs. Andrade 'Cien' Almas

Από τους ουρανούς κατέβηκε ο Bobby Roode για να αντιμετωπίσει τον luchador Almas υπό την μουσική του GLORIOUS! Συγκεκριμένα ο Roode πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του αντιπάλου του με Pumphandle Slam, έχοντας στο πλευρό του την δυνατή υποστήριξη του κοινού.


NXT Tag Team Championship Match
The Revival (c) vs. Johnny Gargano & Tommaso Ciampa

Ίσως στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς (με πανέμορφες ποικιλίες κινήσεων), οι Revival κατάφεραν να κρατήσουν τα NXT Tag Team Championships από τους πεινασμένους για τίτλους Gargano και Ciampa. Το μέλλον των δεύτερων μοιάζει αβέβαιο για το αν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί, όσο για τους πρωταθλητές δεν έχουν... σταματημό !


NXT Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Bayley

Οι προσπάθειες να κατακτήσει ακόμη μια φορά το NXT Women's Championship η Bayley, φάνηκε να ήταν ελάχιστες καθώς η Asuka φάνηκε περισσότερο προετοιμασμένη απ' την αρχή του αγώνα. Ωστόσο, η Ιαπωνέζα επικράτησε της διεκδικήτριας με μια δυνατή κλοτσιά στο κεφάλι.


NXT Championship Match
Samoa Joe (c) vs. Shinsuke Nakamura

Με ανοιχτές αγκάλες περίμενε το NXT Universe τον νέο πρωταθλητή, ο οποίος έκανε μια φαντασμαγορική είσοδο. Ο λόγος πάει στον Nakamura, ο οποίος μέσα από δύο Kinshasa έγινε και επίσημα ο νέος NXT Champion! Πλέον ο Ιαπωνέζος μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του ως: "King of Strong Style & NXT Champion".


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη