NXT 17/08/2016: Θα βρει τον δάσκαλό του;


Με όμορφους ρυθμούς εξελίχθηκε το τελευταίο επεισόδιο του NXT πριν το NXT TakeOver: Brooklyn II, με τους Samoa Joe και Shinsuke Nakamura να έρχονται face-to-face.


Hideo Itami vs. Mustafa Ali

Το σόου άνοιξε με την αναμέτρηση των Hideo Itami και Mustafa Ali να έρχονται αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Ιαπωνέζος σαν φαβορί κέρδισε τον αγώνα χτυπώντας τον αντίπαλό του με Busaiku Knee.


Στην συνέχεια την παρουσία της έκανε η γοητευτική Billie Kay, η οποία ζήτησε να αγωνιστεί στο επερχόμενο NXT TakeOver: Brooklyn II. Ο General Manager του NXT, William Regal της έδωσε τον αγώνα της εναντίον της Ember Moon.

Carmella & Liv Morgan & Nikki Glencross vs. Alexa Bliss & Daria Berenato & Mandy Rose

Στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα της βραδιάς η Carmella συμμάχησε με τις Liv Morgan & Nikki Glencross για να κερδίσουν τις Alexa Bliss, Daria Berenato, και Mandy Rose. Η νίκη ήρθε από το Code of Silence της Carmella.


Το επεισόδιο έκλεισε με τον Byron Saxton να παίρνει συνεντεύξεις από τους Samoa Joe και Shinsuke Nakamura υπό τις συνθήκες του William Regal και των Security. Η συνέντευξη εξελίχθηκε σε ήρεμους-χαλαρούς ρυθμούς μέχρι που τα αίματα άναψαν και αναγκάστηκαν να κάνουν παρέμβαση οι σεκιούριτι.

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη