FACTS: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Dean Ambrose


Ο Dean Ambrose υπέγραψε με το WWE το 2011 και έκανε το ντεμπούτο του στο FCW ενώ αργότερα το 2012 μεταφέρθηκε στο κύριο Roster του WWE ως μέλος των The Shield. Ας ρίξουμε μια ματιά σε 5 ενδιαφέροντα facts για τον Lunatic Fringe! 

1) Τρίτος Longest Reigning US Champion όλων των εποχών


Ο Dean Ambrose κέρδισε το United States Championship από τον Kofi Kingston στο Extreme Rules PPV του 2013 και κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο στην κατοχή του για 351 μέρες. Μόνο δύο είναι αυτοί που έχουν κρατήσει τον τίτλο για περισσότερες μέρες απ' τον Ambrose και αυτοί είναι οι Lex Luger (523 μέρες) και Rick Rude (419 μέρες) κάνοντας το reign του Ambrose το τρίτο μεγαλύτερο στην ιστορία. Έχασε τον τίτλο του σε επεισόδιο του RAW (05/05/2014) σε Battle Royal όπου καινούριος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Sheamus.

2) Αγαπημένος του όλων των εποχών ο Bret Hart


Έχει δηλώσει ο Ambrose ότι από μικρός είχε αγαπήσει τον Bret Hart και είναι αναμφίβολα ο παιδικός του ήρωας. Λάτρεψε τον τρόπο που λειτουργούσε ο Bret στο ρινγκ και ενθουσιαζόταν με κάθε του νίκη απέναντι σε θρύλους. Αυτό ίσως φανεί λίγο περίεργο σε πολλούς καθώς ο Dean Ambrose και ο Bret Hart είναι αντίθετοι και στον τρόπο που λειτουργούν στο ρινγκ και στο Gimmick τους, αλλά παρόλα αυτά ο Dean έχει λατρέψει τον συγκεκριμένο θρύλο.

3) Η σχέση του με την Renee Young


Ο Dean Ambrose και η Renee Young, η οποία δουλεύει στο WWE κυρίως κάνοντας συνεντεύξεις σε Superstars και εμφανίζοντας σε Kickoff Shows, αποτελούν ζευγάρι εδώ και καιρό. Μάλιστα ο Ambrose έχει δηλώσει : "Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι με καμία άλλη εκτός από την Renee, το πιο όμορφο και υπέροχο κορίτσι στον κόσμο. Είναι υπερβολικά καλή για 'μένα. Αλλά την έχω κατακτήσει τώρα και δεν μπορεί να πάει πουθενά". Η Renee έχει επιβεβαιώσει την σχέση της με τον Ambrose αλλά έχει τονίσει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να το συζητάει και πολύ γιατί και οι δύο προτιμούν να μην βγάζουν τα προσωπικά τους στη φόρα.

4) Τα κατορθώματα της καριέρας του


O Dean Ambrose δούλευε για χρόνια σε πολλά άλλα Wrestling Promotions προτού φτάσει στο WWE, κερδίζοντας πολλαπλούς τίτλους! Συγκεκριμένα, σε ολόκληρη την καριέρα του στον κόσμο του Wrestling ο Ambrose έχει καταφέρει να γίνει:
  • WWE World Heavyweight Champion
  • WWE United States Champion
  • WWE Intercontinental Champion 
  • WWE MITB Briefcase Winner
  • 2x CZW World Heavyweight Champion
  • FIP World Heavyweight Champion
  • 3x HWA World Heavyweight Champion
  • 5x HWA Tag Team Champion
  • IPW World Heavyweight Champion
  • PW Mid American Champion
  • IWA World Tag Team Champion
  • WXW World Tag Team Champion
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως έχει πάρει νίκες εναντίον μεγάλων ονομάτων όπως Roman Reigns, Kane, Seth Rollins, Chris Jericho και John Cena !

5) Ο μισθός του


Το όνομα του Dean Ambrose είναι μέσα στη λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων WWE Superstars με $1.1 εκατομμύριο τον χρόνο. Δεν θα πρεπε να μας εκπλήσσει αυτό το γεγονός καθώς ο Ambrose είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα babyface του WWE και ο WWE Champion στο SmackDown.

Για ποιον WWE Superstar θέλετε να είναι τα επόμενα Facts;
Αφήστε σχόλια παρακάτω...


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη