Ο Undertaker θέλει John Cena για WrestleMania.


Τον προηγούμενο μήνα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη στο διαδίκτυο αναφέροντας πως ο Undertaker ζήτησε από τον Vince McMahon να μην ξανά αγωνιστεί διότι δεν το θέλει ο ίδιος, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει και σε ρήξη συμβολαίου αλλά ο Chairman έχει μεγάλο σεβασμό προς τον θρυλικό Undertaker.

Ο Undertaker τα τελευταία 3 χρόνια ζητούσε συνεχώς να τεθεί αντιμέτωπος με τον John Cena σε κάποιο μεγάλο event, κυρίως στην WrestleMania. O Chairman του WWE κρατάει "ζεστό" το ενδεχόμενο να δούμε μια αναμέτρησή τους στην WrestleMania 32, παρόλα αυτά ο "Phenom" φαίνεται να ζητά η καριέρα του να τελειώνει μέσα στη χρονιά, χωρίς να έχει αγώνες σε SummerSlam ή οποιοδήποτε PPV εκτός της WrestleMania.

Ωστόσο, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς δεν αποκλείεται να δούμε μια αναμέτρηση των δυο θρυλικών παλαιστών στην επερχόμενη WrestleMania 32, με stipulation του αγώνα Career vs. Career. Ο Undertaker πάντα θεωρούσε τον John Cena από τα καλύτερα πρόσωπα στην επιχείρηση και προφανώς θα το "ρίσκαρε" να βάλει την καριέρα του on the line εναντίον του για πρώτη φορά.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη