Tommy Dreamer: "Η κατάλληλη στιγμή για τον Reigns να κάνει heel turn είναι..."


Ο ECW Original και πρώην WWE Superstar Tommy Dreamer παραχώρησε συνέντευξη στο TSN του Καναδά. Μίλησε για πολλά πράγματα, ωστόσο αναφέρθηκε και στο WWE.

Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο να πει την γνώμη του σχετικά τα Social Media και τον WWE World Heavywheight Champion, Roman Reigns:

"Τα Social Media έχουν αλλάξει το πρόσωπο του επαγγελματικού Wrestling. Πιστεύεις πως πριν περίπου 2 χρόνια, άλλαξαν το main event της WrestleMania. Για μένα, το πρόσωπο του WWE είναι ο Dean Ambrose. Ο Roman Reigns, είναι επίσης υπέροχος, είναι εξίσου μια πολύ καλή επιλογή για το πού βρίσκεται τώρα γιατί πάντα δέχεται αντιδράσεις. Για μένα, εάν γίνει heel turn για τον Roman, τότε θα γίνει δεκτός από το κοινό."

Επιπλέον ο Dreamer ρωτήθηκε για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Roman Reigns να γίνει heel:

"Περιμένετε μέχρι να επιστρέψει ο Seth Rollins. Τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Reigns να κάνει heel turn. Είναι αστείο όταν τα Social Media κάθε Δευτέρα και κάθε Τρίτη, όπου όλοι μιλάνε γι αυτό (για το heel του Roman) λες και μιλάνε για pop culture hot topic. Για μένα, οτιδήποτε συμβεί στο τωρινό feud του Roman Reigns και του AJ Styles, η στιγμή που θα επιστρέψει ο Seth Rollins, o Seth θα μπορούσε να γίνει το μεγαλύτερο babyface που έβγαλε ποτέ το WWE. "Hey Roman Reigns, i want my title back".. Και κάπως έτσι κάνει heel turn ο Roman Reigns γιατί κανείς δεν θα τον γιουχάρει σε σχέση με τον Seth Rollins."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Tommy Dreamer στο TSN παρακάτω:



για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου.
Νεότερη Παλαιότερη