Η Stephanie McMahon γράφει βιβλίο! (VIDEO)


Την έχουμε δει στο ρινγκ να παλεύει. Την έχουμε δει να διευθύνει το RAW. Συγγραφέα όμως την έχουμε δει;

Η Stephanie Mcmahon αποφάσισε στα 39 της χρόνια να γράψει ένα βιβλίο. Το βιβλίο αυτό θα είναι απομνημόνευμα της ζωής της στο WWE. 

Η σχετική ανακοίνωση από το WWE:

Νέα Υόρκη- Η Regan Arts ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει το απομνημόνευμα της Διευθύντριας WWE Chief Brand Officer, Stephanie Mcmahon. To βιβλίο θα παρέχει μια άνευ προηγουμένου ματιά στην εκπληκτική ιστορία του WWE με εντυπωσιακή προσέγγιση για τα ΜΜΕ.

   Το εμπιστευτικό απομνημόνευμα της Stephanie αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της μεγαλώνοντας πίσω από τις σκηνές του WWE και την ιστορία της μέχρι να φτάσει στο επίπεδο της ως Chief Brand Officer -συμπεριλαμβάνοντας τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της στον χώρο των business- και δίνει πολύτιμες συμβουλές για όποιον δουλεύει σε ανταγωνιστική βιομηχανία σήμερα. Επιπλέον, αποκαλύπτει πως κατάφερε να εξισορροπήσει την οικογενειακή της ζωή με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις του WWE.

"Το να μεγαλώνεις στον κόσμο του WWE ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι, το οποίο μόλις ξεκίνησε", είπε η Stephanie."Είμαι ενθουσιασμένη που κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα και να μοιραστώ με τον κόσμο μία εσωτερική ματιά στο WWE στο ερχόμενο μου απομνημόνευμα!".
   
   Ο Judith Regan, Διευθύνων Σύμβουλος της Regan Arts είπε: "Η Stephanie McMahon είναι ένας από τους μεγαλύτερους οραματιστές πίσω από την συνεχόμενη επιτυχία του WWE και έχει πλοηγήσει το διασκεδαστικό, επίβουλο, και επιβλητικό κόσμο των σούπερ σταρ και του δράματος με το ύφος, την τεράστια ικανότητα και τη δυναμική θηλυκή δύναμη. Και αυτό εξετάζει ακριβώς την οικογένειά της. Αυτή η οικογένεια καλύπτει όλες τις υπόλοιπες στην οικογένεια WWE παγκοσμίως. Η ιστορία της είναι Shakespearean στο δράμα και την κωμωδία της, και είναι σε μοναδική θέση να μοιραστεί με όλους μια εσωτερική ματιά μιας από τις καλύτερες οργανώσεις (wwe) στον κόσμο. H ιστορία της θα παρακινήσει επίσης να δείτε τι μαγικό κόσμο έχει η εταιρία. Την αγαπώ και εσείς θα την αγαπήσετε μόλις διαβάσετε το βιβλίο της.".

Η Stephanie Mcmahon  μας δείχνει την ανακοίνωση του WWE!

Στην Ελλάδα πάντως όταν η είδηση μαθεύτηκε κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει τον... πόλεμο!



για το RingSide House,
Χρήστος Δήμου.
Νεότερη Παλαιότερη