SMACKDOWN 12/05/2016: Του έβαλε... ζουρλομανδύα!


Γεμάτο ήταν το χθεσινό "μπλε" show με χτίσιμο στις αντιπαλότητες που αναμένονται να συνεχιστούν στο Extreme Rules σε λίγες ημέρες, ψηλά το κεφάλι οι Miz & Rusev, πρώτη εμφάνιση της Dana Brooke, τρελός και με την βούλα ο Ambrose.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose και τόνισε πως δεν κατέστρεψε την ζακέτα του Chris Jericho επειδή ήθελε να τον "βάλει μέσα" 15.000 δολάρια αλλά επειδή έσπασε την διάσημη γλάστρα του στο κεφάλι του προσπαθώντας να του τελειώσει την καριέρα και όλα όσα έχει, είπε πως όσο η καρδιά του χτυπάει δεν αφήσει κανέναν να πάρει τίποτα από αυτόν, πως είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού κι πως θα προσπαθήσει και αυτός να του στερήσει τα πάντα. Ακούστηκε η μουσική του Chris Jericho και τα φώτα έσβησαν, ο Y2J επιτέθηκε πισώπλατα στον Ambrose και του έβαλε ζουρλομανδύα, ακολούθησε ο πλήρης χλευασμός και το Codebreaker στον ανήμπορο Lunatic Fringe για να κλείσει το segment.


Sin Cara vs Rusev

Στο commentary βρισκόταν ο Kalisto. Όταν ο Sin Cara βρήκε το άνοιγμα να αντεπιτεθεί στον Bulgarian Brute, η Lana έριξε νερό στο πρόσωπο του Kalisto δημιουργώντας το distraction, o Kalisto αποκόμισε Super Kick στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο Sin Cara την ήττα από το Accolade. Μετά το match ο Rusev πανηγύρισε με τον τίτλο.


Backstage, η Dana Brooke συστήθηκε στο WWE Universe και απείλησε πως θα αποδεκατίσει την Becky Lynch, είπε πως το ring είναι η παιδική χαρά της, και το παιχνίδι τελείωσε.

Dana Brooke vs Becky Lynch

H Emma βρισκόταν στο ringside. Νικηφόρο αποδείχτηκε το ντεμπούτο της Dana Brooke στο Main Roster, ;;όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε, η Emma επιτέθηκε στο τραυματισμένο μάτι της Lass Kicker με αποτέλεσμα η Brooke να πάρει την νίκη με Leverage Pin.


Εμφανίστηκαν οι New Day και μίλησαν για το πόσο παλιομοδίτικοι είναι οι Vaudevillains, οι διεκδικητές δεν άργησαν να εμφανιστούν και να υποσχεθούν πως στο Extreme Rules θα γίνουν οι νέοι WWE Tag Team Champions.


Kofi Kingston vs Aiden English

Στο ringside βρισκόντουσαν οι New Day και ο Simon Gotch αντίστοιχα. Όταν ο Gotch επιχείρησε να παρενέβη στον αγώνα οι New Day τον εμπόδισαν με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους διώξει από το ringside, το distraction ήταν αρκετό ώστε ο English να κλέψει την νίκη με Dirty Pin.


The Usos vs Karl Anderson & Luke Gallows

Δεν πρόλαβε να έχει καθαρό αποτέλεσμα ο αγώνας καθώς ο Gallows έστειλε τον Jey Uso πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν χτύπησε το καμπανάκι οι Gallows και Andersons επιτέθηκαν στους Usos με καρεκλιές.


Gorgeous Truth vs Goldango

Πολύ διαφορετική κατάληξη είχε ο αγώνας των κωμικών των weeklies όταν ο Fandango επιτέθηκε στον Goldust, ο Prince Pretty άδραξε την ευκαιρία και πήρε την νίκη με pinfall ενώ λίγες στιγμές αργότερα αυτός και ο Fandango επιτέθηκαν στους Golden Truth.


Kevin Owens & The Miz vs Sami Zayn & Cesaro

Ενώ οι face είχαν τον κύριο έλεγχο του αγώνα, ο Sami Zayn χτύπησε καταλαθος τον Cesaro με το Helluva Kick, ακολούθησε Frog Splash από τον Kevin Owens για την μεγάλη νίκη. Μετά το match ο Miz έκανε Skull Crushing Finale στον Pricefighter για να μείνει ο μόνος όρθιος.


Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη