SMACKDOWN 05/05/2016: Χάος Γένετο !


Την συνέχεια του storyline των AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson με τους Usos και τον Roman Reigns είδαμε στο main event της βραδιάς, εξελίξεις γύρω από τον Intercontinental τίτλο, ανάσα για Natalya & Becky Lynch.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με το Highlight Reel καθώς καλεσμένος ήταν ο Sami Zayn, ξαφνικά οι δυο τους διακόπηκαν από τον Miz και την Maryse, όπως πάντα άλλωστε, ο Miz μίλησε για την επιτυχία του και το Intercontinental Championship, ωστόσο ο Zayn μίλησε άσχημα για το jacket του Chris Jericho με αποτέλεσμα ο Y2J να αποχωρήσει από την αρένα και το επεισόδιο να προχωρήσει στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς ανάμεσα στους The Miz και Sami Zayn.



Sami Zayn vs. The Miz

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς ο Kevin Owens βρισκόταν στο announce table, μετά από λίγα λεπτά αφού είχαν μια αντιπαράθεση με τον αντίπαλο του Miz, ο "Prizefighter" επιτίθεται στον Sami Zayn με αποτέλεσμα ο "Underdog from the Underground" να παίρνει την νίκη από DQ. Στη συνέχεια στον αγώνα έκανε παρέμβαση ο Cesaro για να τους μοιράσει μερικά uppercuts και να πανηγυρίσει με το υπόλοιποι κοινό της αρένας.



The Vaudevillains vs. The Social Outcasts

Μια σχετικά εύκολη νίκη κατάφερε να πάρει η ομάδα από το NXT, με τον Simon Gotch να κάνει το pinfall στον Bo Dallas μετά από το ομαδικό finisher ονόματι "Whirling Dervish". Καθώς οι νικητές πανηγύριζαν ο Big Cass τους διέκοψε για να τα βάλει μαζί τους ενώ προηγουμένως μεσολάβησε το γνωστό του promo.



Becky Lynch & Natalya vs. Charlotte & Emma

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, άψογη συνεργασία έκανε η ομάδα των Natalya & Becky Lynch με την νούμερο ένα διεκδικήτρια για το Women's Championship να υποτάσσει την Emma χάρις το θρυλικό Sharpshooter.



Rusev vs. Zack Ryder

Ο Zack Ryder προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι ένα... καρούμπαλο, στο Rusev. Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος πήρε την νίκη χάρις το Accolade ενώ προηγουμένως προηγήθηκαν δύο Gutwrench Suplex. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Kalisto ο οποίος επιτέθηκε στον διεκδικητή και αποχώρησε.



The Usos vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Καθώς η αναμέτρηση κυλούσε όμορφα, ο Karl Anderson χτυπάει με κλοτσιά στο κεφάλι τον Roman Reigns ο οποίος βρισκόταν στο ringside μαζί με τον AJ Styles, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ένα χαοτικό brawl μεταξύ των δυο ομάδων με την ομάδα των AJ Styles, Anderson & Gallows να ζητάει ρεβάνς την ίδια στιγμή.



Roman Reigns & The Usos vs. AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson

Το main event της βραδιάς, ο Roman Reigns χτύπησε με spear τον Karl Anderson για την νίκη, ο AJ Styles προσπάθησε να διακόψει τα 3 χτυπήματα του referee ωστόσο ήταν πολύ αργά μιας και ένα από τα δύο αδέρφια των Usos κράτησε τον Phenomenal One εκτός ρινγκ. Στη συνέχεια οι Styles & Reigns έμειναν face to face μέχρι να κλείσει το σόου.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη