Τι ζήτησε ο Ryback και δεν του δόθηκε;


Οι διαφωνίες μεταξύ Ryback και WWE έχουν πάρει αρκετές "στροφές" τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο πριν από λίγη ώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για την διαφωνία των Ryback και Mr. McMahon.

Αρχικά ο "Big Hungry" ζήτησε από τον Chairman του WWE να του παρέχει δωρεάν διαμονή στα ξενοδοχεία όταν ταξιδεύει για shows μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ της εταιρίας, επίσης να έχει το δικό του λεωφορείο για τα ταξίδια (το οποίο θεωρείται παράλογο έως και ανίκανο), και το βασικότερο θέμα ήταν η αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Οι δύο πλευρές είχαν διαφωνίες σε πολλά θέματα με τον Mr. McMahon να μην δείχνει το ενδιαφέρον στα ζητήματα του πρώην Intercontinental πρωταθλητή, έτσι αφού η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ο Ryback επέστρεψε στην οικία του περιμένοντας να λήξει το συμβόλαιό του για να επικοινωνήσει ξανά με το αφεντικό της κορυφαίας εταιρίας pro wrestling.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, το γεγονός πως αρκετές φήμες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού φέρνουν τον Ryback να λύνει νωρίτερα την συνεργασία του με το WWE (κάτι που έκανε και ο Wade Barrett) και να συνεχίσει την καριέρα του στα indy promotions.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη