RAW 02/05/2016: Κακός χαμός!


Πολλά γεγονότα συνέβησαν χθες στο Monday Night RAW. Μάθαμε ότι θα διεξαχθούν άλλοι 2 αγώνες στο ερχόμενο Extreme Rules που θα γίνει σε περίπου 3 εβδομάδες.
Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε χθες (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους Stephanie και Shane McMahon να κάνουν την εμφάνιση τους στο ρινγκ. Την ώρα που ενημέρωναν το κοινό για το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) πρόγραμμα του RAW εμφανίστηκε ο Kevin Owens ζητώντας ένα rematch για το IC Championship. Αργότερα ακούστηκε η μουσική του Cesaro, ο οποίος τόνισε ότι ο Owens και ο Ζayn είναι υπεύθυνοι που δεν κέρδισε τον αγώνα ενάντιον του Miz στο Payback. Χωρίς πολλά πολλά ο Shane McMahon όρισε ένα #1 Contenter Match για το IC Championship μεταξύ του Kevin Owens και του Cesaro.


Ακολούθησε άμεσα το #1 Contenter Match με τον Cesaro και τον KO να τα δίνουν όλα. Ο πρωταθλητής The Miz παρακολουθούσε τον αγώνα στον σχολιασμό μαζί με το "αμόρε" του Μaryse. Ο αγώνας δεν είχε νικητή καθώς ο Miz παρενέβη και επιτέθηκε στον Cesaro. Τότε εμφανίστηκε και ο Sami Zayn και επιτέθηκε στον Κevin Owens. Το γεγονός ολοκληρώθηκε με τον Zayn να έχει στα χέρια του το IC Championship. Μυρίζεται Fatal 4 Way match στο Extreme Rules!

Πίσω από τις κάμερες, η Stephanie McMahon συνάντησε τον Dean Ambrose και συμφώνησαν αμφότεροι να είναι η Stephanie καλεσμένη στο show του Ambrose, Amrbose Asylum. 

O Roman Reigns έκανε "deal" με τον AJ Styles, Gallows και Anderson για έναν αγώνα main event. Το main event της βραδιάς λοιπόν: Roman Reigns & Usos vs AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson. 

Στην συνέχεια, διεξήχθη ένας τυπικός αγώνας RAW μεταξύ των Goldust και Breeze με τον δεύτερο να παίρνει τελικά την νίκη απέναντι στον Goldust. Η αιτία; Ο χορός των Fandango και του R-Truth ο οποίος και απέσπασε την προσοχή του Goldust.


Μετά από αρκετά ppv οι New Day είναι ακόμα WWE Tag team champions. Ο τραυματισμός του Enzo Amore στο Payback μηδένισε την ευκαιρία της ομάδος του να διεκδικήσει το championshio απο τους New Day. Στο Raw επικράτησε πανικός, είχαμε την New Day να συμμαχεί με τον Big Cass και να επικρατούν απέναντι στους The Vaudevillains & The Dudley Boyz.Επιπλέον, ορίστηκε match στο Extreme Rules μεταξύ των New Day και των The Vaudevillains για το WWE Tag Team Championship.

Συνεχίζοντας είχαμε ένα Divas Match μεταξύ των Bechy Lynch και Emma με νικήτρια την δεύτερη, παίζοντας βρώμικα.. Τι εννοούμε; Η Emma έβαλε τον αντίχειρα της στο μάτι της Bechy χωρίς να το δει ο διαιτητής και έτσι πήρε την νίκη.


Ο Dean Ambrose όπως προαναφέραμε, είχε καλεσμένη στο Ambrose Asylum την Stephanie Mcmahon. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που η Stephanie έδειχνε να ενοχλείται απο αυτά που έλεγε ο Ambrose. Αποτέλεσμα; Η Principal owner να ακυρώσει το Asylum.Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε απο το πουθενά ο Y2J, επιτέθηκε στον Ambrose και του έσπασε στο κεφάλι την γλάστρα με το φυτό που σε κάθε Asylum ο Ambrose είχε.


Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα #1 Contenter Battle Royal για το USA Championship. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον champion Kalisto. Με μεγάλη έκπληξη νικητής ήτανε ο Rusev! Ο βούλγαρος απέκλεισε στο τέλος τον Zack Ryder και τους πρώην συμμάχους του στην League Of Nations, Sheamus και Alberto Del Rio. Λέτε να τον ξαναδούμε USA Champion;


Στο Payback είχαμε το άδικο αποτέλεσμα εις βάρος της Natalya και η κόντρα με τους Charlotte και Ric Flair καλά κρατεί! Στην δράση, η Charlotte και ο πατέρας της βγήκαν στο ring να ειρωνευτούν και να "πικάρουν" την Natalya σχετικά με το τι έγινε στο Payback. Η Natalya δεν το άφησε έτσι και αφού χαστούκησε τον Nature Boy μετά τον κλείδωσε με Sharpshooter! Τέλος ορίστηκε αγώνας rematch μεταξύ Charlotte και Natalya. Ο αγώνας ορίστηκε submission match με τον Ric Flair να έχει απαγορευτεί να βρίσκεται στο ringside. Ενδιαφέρον αγώνας!


Και τέλος, φτάνουμε στο πολυαναμενώμενο Main Event της βραδιάς!
Όπως αναφέραμε και πριν είχαμε το match μεταξύ Roman Reigns & Usos vs AJ Styles, Gallows & Anderson. Νικητές ήτανε οι δεύτεροι με τον Styles να παίρνει την νίκη με Flying Forearm. Ωστόσο για τους Gallows & Anerson ο αγώνας δεν τελείωσε και επιτέθηκαν στον wwe champion προτρέποντας τον Styles να τον χτυπήσει με καρέκλα,πράγμα το οποίο ο Styles δεν ήθελε να πράξει. Παρόλ' αυτά οι Usos επιτέθηκαν στους νικητές πράγμα που δεν συγχώρεσε ο Phenomenal και άρχισε να τους χτυπάει με την καρέκλα που είχε στα χέρια του. Τελευταίος όμως μίλησε ο Roman Reigns ο οποίος δεν υπολόγιζε τίποτα και κέρασε στον Styles ένας powerbomb στο τραπέζι των σχολιαστών. Ήτανε ένα μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στο Extreme Rules. Θα αντιδράσει ο AJ Styles;


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη